VIDEO | Eliminare dramatică pentru Sepsi din Conference League! Covăsnenii părăsesc Europa la loviturile de departajare

Articol de George Drafta - Publicat joi, 29 iulie 2021, ora 22:19,
Imagini de dinaintea executării loviturilor e departajare la Sfântu Gheorghe
Imagini de dinaintea executării loviturilor e departajare la Sfântu Gheorghe

După 0-0 în tur, echipa lui Leo Grozavu a terminat la egalitate primele 90 de minute ale confruntării retur cu Spartak Trnava. 

Trupa din Sfântu Gheorghe a condus la pauză. Unicul gol al primei reprize a fost reușit de Fofana în minutul 29 în urma unui șut din afara careului deviat de un fotbalist al adversarilor. Momentul a venit numai bine pentru gazde, dominate în prima jumătate de oră de joc a manșei secunde împotriva slovacilor. Scăpați fără gol primit, roș-albii, aflați la debutul european, au izbutit să păstreze poarta intactă până în minutul 67. Atunci când Boateng a egalat situația pe tabelă. Iar rezultatul nu s-a mai schimbat nici măcar după reprizele suplimentare de prelungiri.

Sursă foto: gsp.ro

În care ambele echipe au avut câte un jucător eliminat. Fofana și Gric au fost scoși de pe lista posibililor executanți de lovituri de departajare de către centralul întâlnirii. Din păcate, la loteria penaltyurilor Achahbar și Rep au ratat, iar slovacii s-au impus cu 4-3 în cele din urmă. Astfel, covăsnenii au ratat calificarea în turul 3 preliminar al Conference League, acolo unde ardelenii ar fi întâlnit-o într-o dublă manșă pe  Maccabi Tel Aviv.

CITEȘTE ȘI –>> DUMITRU DRAGOMIR PUNE DEGETUL PE RANĂ DUPĂ ELIMINAREA FCSB-ULUI: „AU AJUNS SĂ NE BATĂ TOȚI DESCULȚII”

 

realitateasepsispartak trnavaconference leaguecalificare