Momente dramatice pentru fiul lui Maradona! Cum a aflat că tatăl său s-a stins din viață

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 26 noiembrie 2020, ora 00:06,
Maradona si fiul

Diego Armando Maradona s-a stins din viaţă la vârsta de 60 de ani, după ce a suferit un stop cardiorespirator în locuinţa sa din Argentina. 

Vestea că El Pibe d’Oro nu mai este printre noi a întristat o planetă întreagă. Modul în care a aflat fiul napoletan al lui Maradona de decesul tatălui său este incredibil.

Diego Maradona Junior se află internat la terapie intensivă, după ce s-a infectat cu Covid-19. Acesta se afla pe patul de spital când a fost contactat de un jurnalist tv, la telefon, pentru a obţine o reacţie de la acesta în urma tragicului eveniment.

Băiatul nu ştia nimic despre deces, iar acesta a fost modul prin care fiul lui Maradona a aflat de decesul propriului tată, anunţă jurnalistul italian Tancredi Palmieri.

Vestea morţii lui Maradona a împânzit internetul cu mesaje de îndurerare pentru pierderea celui mai iubit jucător de fotbal din Argentina.

Preşedintele Argentinei a decretat doliu naţional timp de trei zile după ce starul argentinian s-a stins din viaţă. Acesta şi-a anulat toate planurile pentru a se ocupa de înmormântarea fostului fotbalist.

Citeşte şi Reacţia lui Gică Popescu după moartea lui Maradona: ,,E jucătorul care a dat cea mai mare culoare fotbalului”

realitateafiul lui maradonadecesstop cardiorespiratormaradonamaradona junior
ekeng eriksen

Ekeng și Eriksen! De ce unul a scăpat, iar celălalt nu: ”Diferența dintre viață și moarte”

200276264_1633263056869879_1629789082574464616_n

Tragedie în această dimineață! Un maestru emerit al sportului românesc a murit în urma unui accident auto