Momentul în care Federer și Simona Halep s-au intersectat pentru prima oară: „Nu am știut cum să reacționez”

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 26 decembrie 2020, ora 16:48,
simona federer

Simona Halep l-a întâlnit pe marele campion elvețian înainte să devină celebră. 

Sportiva noastră avea pe atunci doar 15 ani.

„Eram în 2007, la Wimbledon, aveam badge-ul de juniori și am mers la racordat să-mi las o rachetă. L-am văzut acolo, am înlemnit, n-am știut cum să reacționez și i-am întins badge-ul, l-am întrebat dacă poate să-mi dea un autograf. Și atunci m-a întrebat ce fac pe acolo, cum sunt.

I-am spus că-mi place tenisul, că sunt și eu la Wimbledon și mă bucur de ce e pe acolo, nu mai văzusem teren de iarbă până atunci. A fost foarte călduros și mi-a dat un sentiment foarte plăcut. Chiar dacă era foarte renumit și foarte bun în sportul nostru, a vorbit cu mine și mi-a urat de bine”, a povestit constănțeanca pentru Digi Sport.

Halep știe că momentul retragerii pentru recordmenul turneelor de Grand Slam câștigate nu este departe.

„Va fi o tragedie, cu ghilimelele de rigoare, pentru sportul nostru, pentru colegii lui, îi vom simți lipsa foarte mult. A fost un idol pentru toată generația noastră, o frumusețe pe teren și în afara terenului un om foarte civilizat, cu bun simț, călduros cu toată lumea.

Un geniu, din punctul meu de vedere, și ar fi destul de trist pentru sport ca Federer să dispară, dar consider că atunci când el o să decidă acest lucru, o să fie o decizie înțeleaptă. Viața înseamnă și altceva în afară de tenis, are o vârstă și ce a realizat el e enorm”, a încheiat descrierea Simona. 

CITEȘTE ȘI –>> Viitorul Simonei Halep a fost decis: “Nu am răbdare nici cu mine!”. Hotărârea luată de numărul doi mondial

simonaamintirirealitateafederer
OctavianPopescu

Un fost mare internațional analizează oferta record pentru Octavian Popescu: „Suma este enormă pentru un jucător român”

Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”