Momentul pentru care Mihalcea este pus la zid: „Nu știu cum i-a explicat asta lui Borcea”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 07 iulie 2020, ora 10:43,
mihalcea
mihalcea

Dinamo a depășit criza de rezultate după ce a câștigat la Clinceni, dar Adrian Mihalcea nu are parte de liniște nici acum. 

Antrenorul a fost în centrul atenției în debutul meciului contra ilfovenilor atunci când l-a scos din teren pe puștiul Valentin Borcea după mai puțin de 100 de secunde. Acesta era la debutul în prima ligă, iar fostul șef al Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, Gabi Răduță a fost dezamăgit de felul în care tehnicianul a procedat.

„Nu știu cum i-a explicat Adrian Mihalcea lui schimbarea de la meciul respectiv. Cu copiii trebuie să te porți altfel. N-a fost brutal că eu îl știu pe Mihalcea, e un băiat senzațional.

Am înțeles că a vorbit cu copilul, că m-a sunat și copilul și am discutat. Oricum, nu trebuia făcut așa. Se vede urât. El s-a gândit că debutează un copil, dar și el a fost junior și copiii sunt foarte sensibili”, a declarat Gabi Răduță pentru gsp.ro. 

Juniorul a părut totuși afectat de situația în care a fost pus.

„Mi-a zis că parcă visa și s-a terminat visul brusc. Chiar dacă a știut că va fi schimbat, el spera să nu. A zis «Nea Gabi, tot dau eu un gol!» Vă spun, nu se făcea de râs! Este un copil cu calitate, care are un tupeu pozitiv fantastic.  

E pozitiv, ia mingea la picior, are personalitate. Și ăștia pe la echipa mare îl mai iau la șuturi că ține mult de minge. Nu e egoist, ăsta e felul lui, vrea să demonstreze. Așa e și Bani Ahmed, senzațional, și nu i-a dat nimeni nicio șansă”, a povestit fostul antrenor al juniorul dinamoviști.

CITEȘTE ȘI –>> Bombă în Gruia! Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj? Informațiile care dinamitează atmosfera din lotul campioanei

gabi radutavalentin borceaschimbaremihalceadinamo