Moruțan nu vrea transfer, ci titlul: „Sper ca anul acesta să fie un an mai bun ca anul trecut”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 14 iulie 2021, ora 21:20,
Olimpiu Moruțan
Olimpiu Moruțan

FCSB este gata din toate punctele de vedere pentru noul sezon al Ligii 1. Vicecampioana este cea care deschide balul, joi, pe 15 iulie, de la ora 20:30, în deplasarea cu FC Botoșani.

Olimpiu Moruțan, unul dintre protagoniștii stagiunii trecute, este concentrat 100% pe campionatul care stă să înceapă. Mijlocașul a declarat că nu se mai gândește la niciun transfer în străinătate, deși s-a zvonit foarte mult pe seama acestui subiect.

Fotbalistul de 22 de ani a vorbit și despre impactul pe care l-a avut noul antrenor Dinu Todoran asupra sa și a întregului lot de la FCSB. Totuși, regretă că nu va face deplasarea alături de ”tricolorii olimpici” la Olimpiada de la Tokyo.

”Un meci greu, ne dorim să câştigăm primul meci, să începem cu dreptul. Nu m-am uitat peste lotul lor, dar cine o să intre să joace cu noi o să îşi dea viaţa. Domnul antrenor are principiile lui de joc, le-am antrenat la antrenament şi sper ca anul acesta să fie un an mai bun ca anul trecut.

Ca om, într-un cuvânt, un om foarte bun. Nu m-a cucerit doar pe mine, a vorbit cu tot grupul, ne-a susţinut, a spus să avem încredere în noi şi anul acesta o să fie un an foarte bun. Dacă începe campionatul nu mă mai gândesc la transfer, mă gândesc doar să joc foarte bine.

Sursa foto- Photo by Gerrit van Keulen/Orange Pictures, Profimedia Images

E o schimbare şi la CFR, au adus foarte mulţi jucători noi, încă nu au legate aşa bine poziţiile, jucătorii nu s-au integrat aşa bine, dar o să fie şi ei o echipă foarte bună anul acesta.

Fiecare jucător îşi doreşte să meargă la Olimpiadă, dar aşa a fost decizia clubului. O să fie bine pentru cei care merg la Tokyo. Le doresc multă baftă şi sper să vină cu o medalie de acolo. De ce să nu poată să aducă o medalie pentru că sunt jucători foarte buni şi acolo”, a declarat Olimpiu Moruţan, în cadrul unei conferințe de presă.

CITEȘTE ȘI –>> VESTE URIAȘĂ PENTRU FCSB! FLORINEL COMAN A FĂCUT DEPLASAREA LA BOTOȘANI! ȘANSE MARI DE A JUCA

Moruţandin todoranliga 1realitateafcsb