SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Moruțan, omul care o poate scoate pe Galata din criză! Cerința specială a lui Fatih Terim

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 25 septembrie 2021, ora 18:00,
Olimpiu Moruțan și Fatih Terim, sursa foto: Galatasaray/Twitter
Olimpiu Moruțan și Fatih Terim, sursa foto: Galatasaray/Twitter

Olimpiu Moruțan nu trece prin cea mai bună formă la Galatasaray. Dar și formația sa traversează un moment greu în campionatul intern.

După șase etape scurse, trupa de pe Cim Bom se clasează abia pe locul 12, cu opt puncte acumulate, și vine după două înfrângeri consecutive. Următorul meci va fi duminică, împotriva celor de la Goztepe.

Pentru a ieși din criza de formă, presa din Turcia a scris faptul că Fatih Terim încearcă să ia presiunea de pe umerii jucătorilor și pentru a se asigura că aceștia îi înțeleg metodele de antrenament. La fel a procedat și cu Moruțan, căruia i-a cerut să-și îmbunătățească anumite calități spre a-și crește randamentul.

”Antrenorul Terim i-a cerut lui Olimpiu Moruțan, într-o întâlnire, să-și crească eficacitatea în fața porții adverse și să șuteze mai mult, toate acestea după ce tânărul jucător nu s-a întâlnit cu golul în cele cinci meciuri în tricoul lui Galatasaray, în care a reușit doar un assist. Moruțan este anunțat în primul unsprezece de start, duminică, cu Goztepe”, a titrat publicația SporX.

CITEȘTE ȘI –>> TRANSFERURILE LUI MORUŢAN ŞI CICÂLDĂU LA GALATASARAY, ANCHETATE ÎN TURCIA! CARE ESTE MOTIVUL

fatih terimMoruţanrealitateagalatasaraycriza