Moruțan, primire de Box Office la Istanbul: „Nici la Barcelona n-am văzut așa ceva”. Clauză uriașă de reziliere

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 25 august 2021, ora 16:47,
Olimpiu Moruțan, FCSB
Olimpiu Moruțan, FCSB

Olimpiu Moruțan a prins transferul carierei și va juca încpând din acest sezon la Galatasaray, acolo unde îl va avea coleg pe conaționalul Alex Cicâldău.

Giovanni Becali a confirmat faptul că mijlocașul de 22 de ani a semnat cu gruparea de pe Cim Bom și va avea o clauză de reziliere uriași: 25 de milioane de euro.

De asemenea, consilierul firmei care a intermediat transferul a declarat faptul că va insista pe lângă Fatih Terim să-i dea lui Moruțan tricoul cu numărul ”10”, dar a povestit și acum a fost primit acesta de pătimașii suporteri turci ai celor de la Galatasaray.

Giovanni Becali

”S-a semnat, oficial va fi mai târziu. Jucătorul a semnat. Totul a fost pus la punct. Cât câștigă jucătorul nu vă pot spune că e confidențial. Totul e făcut. A semnat pe cinci ani, asta vă pot spune. Are clauză de 25 de milioane de euro. Voi vorbi cu Terim, vedem dacă punem presiunea numărului 10 pe capul copilului.

Morutan, Foto: Twitter @futbolarena

Eu aș vrea să-i pun presiunea pe umeri, ca să vadă ce înseamnă. Dacă vă spun eu cum a fost primit Moruțan, n-o să mă credeți! Întrebați-l și pe Florin Vulturar (n.r. celălalt impresar al lui Moruțan) dacă a văzut vreodată o asemenea primire. Eu n-am văzut niciodată așa ceva, nici la Barcelona. A fost primit ca în filmele hollywoodiene sau în filmele indiene”, a declarat Giovanni Becali, pentru Digi Sport.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | TURCII ANUNȚĂ CĂ OLIMPIU MORUȚAN A TRECUT VIZITA MEDICALĂ! ROMÂNUL URMEAZĂ SĂ SEMNEZE CONTRACTUL

clauza de reziliereGiovanni BecaligalatasarayMoruţanfcsbrealitatea