Motivul din cauza căruia toți investitorii refuză Dinamo: „Cine este nebunul care să facă acest lucru?”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 12 decembrie 2020, ora 15:48,
dinamo
dinamo

Viitorul lui Dinamo este unul incert în aceste momente, iar problemele de ordin financiar ale formației din Ștefan cel Mare sunt din ce în ce mai mari!

Dacă din punct de vedere sportiv lucrurile au început să se așeze, iar trupa lui Jerry Gane a izbutit să înregistreze un nou succes în campionat, din punct de vedere financiar, Dinamo se află pe marginea prăpastiei.

Directorul de marketing al dinamoviștilor, Radu Birlică, a vorbit despre situația din acest moment de la echipa din Ștefan cel Mare și l-a criticat în termeni duri pe actualul conducător al clubului, spaniolul Pablo Cortacero. Birlică a identificat principala problemă a lui Dinamo din acest moment și știe de ce toți investitorii refuză să se alăture „câinilor”.

„Trebuie să se ajungă la un consens financiar cu privire la reducerea masei salariale. Discuții există cu investitorul turc (n,r- Abdullah Kiğılı) și nu numai cu el. Dar cine investește în momentul ăsta când un nebun a făcut salariile 550.000 de euro pe lună? Da, atât e bugetul salarial pe lună.

Cine este nebunul care să preia un club cu un buget de salarii de 550.000 de euro pe lună? Până nu se triază lucrurile în iarnă și până când Cortacero nu spune ce vrea să facă… Toată lumea cu care am discutat întreabă de datorii și de bugetul salarial. Când aud bugetul pică de pe scaun! Nu poți să minți și să spui că bugetul de salarii e de 110.000 de euro și că sunt datorii de 200.000 de euro!”, a dezvăluit Radu Birlică, potrivit Gazeta Sporturilor.

Citește și Noi detalii despre situația critică a “câinilor”: “Este faliment! Nu se bagă nimeni la Dinamo!”

liga 1probleme dinamoradu birlicarealitateadinamodatorii