SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Motivul real pentru care Ionel Dănciulescu nu a mai ajuns la Dinamo, alături de Mircea Rednic

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 16:00,
Ionel Dănciulescu
Ionel Dănciulescu

Venirea lui Mircea Rednic la conducerea băncii tehnice a celor de la Dinamo a creat un nou suflu în jurul formației bucureștene.

În primul meci ca antrenor principal, ”Puriul” a obținut o remiză cu UTA Arad, scor 2-2, fiind primul punct reușit de ”câini” după șapte eșecuri la rând în Liga 1.

Odată ajuns în Ștefan cel Mare, Rednic a încercat să coopteze foste glorii ale clubului pentru a ocupa funcția de director sportiv. Însă, șefii lui Dinamo s-au lovit de refuzurile lui Ionel Dănciulescu și Marius Niculae.

Deși s-a zvonit că ”Danciu-gol” ar fi fost cel care nu ar fi dat curs propunerii, se pare că board-ul din Ștefan cel Mare ar fi fost cel care a făcut un pas în spate în ceea ce privește o eventuală colaborare, informează ProSport.

CITEȘTE ȘI –>> FOTO | ANAMARIA PRODAN, APARIȚIE INCENDIARĂ DUPĂ CEREREA DE DIVORȚ A LUI LAURENȚIU REGHECAMPF

Concret, fostul mare atacant a dorit să știe ce rol va avea din postura de director sportiv și ce greutate va avea vocea lui în cadrul clubului. Conducerea ”câinilor” l-ar fi ”dus cu zăhărelul” și i-ar fi transmis următoarele: ”Astea sunt detalii pe care le discutăm noi după. Tu semnează, te prezentăm și mai discutăm după”, însă oficialii clubului nu i-au mai dat niciun semn.

Apropiații lui Dănciulescu susțin ideea conform căreia acesta ar fi fost dorit la Dinamo doar pentru a-i calma pe suporteri, nu neapărat pentru aportul său în materie de decizii pe partea administrativă, conform sursei citate. Practic, fostul atacant ar fi fost înșelat de șefii clubului, lucru pe care acesta l-a pățit și în timpul lui Ionuț Negoiță.

În cele din urmă, cel care vine să ajute Dinamo, alături de Mircea Rednic, este Florin Răducioiu.

CITEȘTE ȘI –>> UN NUME GREU REVINE ÎN ȘTEFAN CEL MARE! MIRCEA REDNIC ANUNȚĂ: „AM DISCUTAT CU EL ȘI A ACCEPTAT”

director sportivconducere dinamoionel danciulescumircea rednicdinamorealitatea