N-au uitat de România! Nadia Comăneci, Gică Hagi și Simona Halep, mesaje de Ziua Națională

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 01 decembrie 2021, ora 11:12,
Gică Hagi a fost coechipier cu Florin Răducioiu și la Brescia
Gică Hagi a fost coechipier cu Florin Răducioiu și la Brescia

Ziua de 1 decembrie este una istorică pentru poporul român. Începând cu anul 1900, această dată a devenit zi națională și este sărbătorită de toți românii, aflați în toate colțurile lumii!

Aflată în America, Nadia Comăneci a transmis un mesaj video, atât în limba română, cât și în engleză. „1 Decembrie! La mulți ani, România!”, a fost urarea primei sportive de 1o din istoria gimnasticii.

Prima sportivă din România care a câștigat în UFC, Diana Belbița, a transmis și ea, direct din Canada, un mesaj de Ziua Națională: „La mulți ani, românilor de pretutindeni!”.

Din Dubai, Ana-Maria Brânză, campioana României la scrimă, nu a uitat nici ea de țara sa: „La mulți ani!”.

Doi dintre cei mai mari fotbaliști din istoria României, Gică Hagi și Gică Popescu, au transmis și ei mesaje de Ziua Națională, prin intermediul echipei lor, Farul Constanța.

„La mulți ani, România! La mulți ani, români!”, au scris cei de la Farul, alături de o fotografie în care Hagi și Popescu apar în tricoul echipei naționale.

”La mulți ani, România!”, e mesajul Simonei Halep, fostul lider mondial al tenisului feminin.

Şi Benny Adegbuyi a transmis un mesaj emoţionant de Ziua Naţională a României: „Îl ridic cu mândrie de fiecare dată. La multi ani, România!” a scris luptătorul.

Citește și „ROMÂNIA E O ȚARĂ SUPERBĂ. AVEM TOT CE AR PUTEA SĂ-ȘI DOREASCĂ CINEVA!”. HALEP, CUVINTE MARI ÎNAINTEA ZILEI NAȚIONALE

realitateaziua nationalahagicomănecimesaje1 decembrieHalep