SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Nae Constantin îşi pune elevii în gardă: ,,Vom avea un meci al naibii de greu la Braşov”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 16:42,

Liga a 2-a din România se întoarce cu un super meci, După pauza cauzată de echipele naţionale, Petrolul Ploieşti va juca în etapa a 10-a în deplasare, contra celor de la FC Braşov, de la ora 12:30, duminică.

Nae Constantin, antrenorul Petrolului, a prefaţat jocul contra formaţiei pregătite în acest moment de Andrei Şanta, după demiterea cu scandal a lui Ilie Stan.

Tehnicianul ,,lupilor galbeni” anunţă că urmează un meci foarte greu sub Tâmpa. Cine va avea mai puţine greşeli, va avea şi câştig de cauză în acest joc, mai anunţă Nae Constantin.

Citeşte şi UN FAIMOS PREȘEDINTE AL UNUI CLUB DE MARE TRADIȚIE A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ! CINE I-A SALVAT VIAȚA

,,Vom avea un meci al naibii de greu la Brașov. Cine va greși mai puțin va avea câștig de cauză. Prin schimbarea antrenorului se crează un șoc la echipă, iar jucătorii reacționează pozitiv. Îmi aduc aminte când m-am dus antrenor la Comuna Recea, echipa nu avea niciun punct și am debutat contra Rapidului. Am câștigat! Chiar dacă peste două etape jucăm contra Stelei, eu m-am concentrat doar pe meciul de la Brașov. Pe teren nu joacă locurile din clasament, se joacă 11 contra 11, iar în fotbal se poate întâmpla orice.

Suntem pe primul loc conjunctural, important este să fim acolo sus la final. Fiecare meci trebuie luat pas cu pas, de aceea jocul de la Brașov este extrem de important. Jucătorii trebuie să fie concentrați la maxim și să fie pregătiți pentru orice. Trebuie să scoatem maxim din acest meci în care mă aștept să fie unul extrem de încrâncenat. Pîrvulescu este un copil foarte bun, care poate crește. Totul depinde doar de el dacă vrea să ajungă cu adevărat fotbalist.’‘, a declarat Nicolae Constantin.

Citeşte şi S-A DECIS! CÂND VA AVEA LOC DUELUL DE FOC DINTRE PETROLUL PLOIEȘTI ȘI CSA STEAUA

nicolae constantinpetroulbrasovrealitatealiga 2