Naomi Osaka a trecut fără drept de apel de Serena Williams și merge în finala de la Melbourne! Gestul făcut de americancă

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 18 februarie 2021, ora 09:19,
Naomi Osaka- profimedia-0591725162
Naomi Osaka- profimedia-0591725162

Disputa dintre japoneza Naomi Osaka (locul 3 WTA) și Serena Williams (locul 11 WTA) a ținut capul de afiș în această penultimă fază de la Australian Open!

Semifinalele de la Melbourne le-au adus față în față pe cele două sportive, ambele traversând o formă de zile mari. După ce a reușit să treacă de Simona Halep în sferturi, Serena a dat peste Naomi Osaka, tenismenă care a trecut și ea fără emoții de Su-Wei Hsieh (locul 71 WTA), cu scorul de 6-2, 6-2.

Înfruntarea între cele două sportive s-a încheiat cu succesul clar al lui Osaka, cu scorul de 6-3, 6-4, la capătul unui meci care a fost controlat în totalitate de japoneză. Sportiva în vârstă de 23 de ani va juca în finala primului mare Grand Slam al anului împotriva câștigătoarei dintre Jennifer Brady şi Karolina Muchova.

Sursa foto: Profimedia Images

După terminarea partidei, Serena Williams a creat o adevărată dilemă în rândul iubitorilor de tenis, prin modalitatea în care e ales să își ia la revedere de la spectatorii din tribune și cum a reacționat la conferința de presă. Americanca a fost întrebat la interviu dacă modul în care a ales să își salute fanii la final înseamnă, de fapt, un fel de adio pentru Melbourne, iar Serena a replicat imediat „Nu știu. Când o să fie la revedere, nu voi spune nimănui”, urmând ca apoi să izbucnească în plâns.

Citește și Simona Halep poate pierde locul doi în ierarhia WTA! Rezultatul care poate schimba datele problemei

realitateaserena williamsaustralian opentenisnaomi osakawta