„Nasol, ai prea mult stil!” Dănciulescu, acuzat că se îmbracă prea frumos! Detalii incredibile

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 08 mai 2020, ora 15:25,
danciulescu fani

Ionel Dănciulescu traversează o perioadă dificilă la Dinamo pentru că în acest moment clubul se află într-o criză financiară generată de lipsa unei finanțări corespunzătoare. 

Dincolo de faptul că viitorul este incert în Ștefan cel Mare, team managerul roș-albilor a recunoscut că a trăit și în trecut anumite momente stânjenitoare. Și nu neapărat din punct de vedere financiar. Danciu nu s-a ferit să arate cu degetul foști colaboratori din club.

„Erau anumiți antrenori care spuneau: «De ce se îmbracă Danciu așa? De ce are mașina respectivă?» Niște lucruri de doi lei! Care e problema dacă mie îmi place să mă îmbrac mai frumos?”, a mărturisit Dănciulescu pentru gsp.ro.

Conducătorul dinamovist și-a adus aminte că un antrenor „l-a dat exemplu” în fața fotbaliștilor. Având în vedere relațiile bune pe care le-a avut Dănciulescu mai mereu cu tehnicienii care au pregătit-o în ultimii ani pe Dinamo, lista „suspecților” este foarte mică. Unul dintre cei cu care însă recordmenul prezențelor all-time în Liga 1 nu s-a înțeles foarte bine a fost Florin Bratu.

CITEȘTE ȘI –>> BREAKING NEWS | Craiova are un nou tehnician! ”Habemus antrenor!”

dănciulescureproșuribratuvestimentațiedinamo
petrolul

VIDEO | Primele imagini cu jucătorii Petrolului la antrenamente! Noutățile din lotul „lupilor galbeni”

Hategan la Euro

Ovidiu Haţegan a acordat primul cartonaş la EURO 2020! La ce moment istoric a fost martor