Năstase nu mai e atât de „Nasty”! L-a liniștit coronavirusul: „Mă spăl de sute de ori pe mâini”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 14 mai 2020, ora 18:07,
nastase

Românii se vor putea mișca din nou liber prin localitățile în care își au domiciliu începând cu data de 15 mai, însă vor trebui să respecte unele reguli pentru împiedica răspândirea coronavirusului în societate.

Fostul mare tenismen Ilie Năstase îi îndeamnă pe români la cumpătare și le transmite acestora că este „mai bine cu restricții, decât pe lumea ailaltă”.

„Nu știu ce voi face mâine (n.r 15 mai), voi fi mai rezervat. Am văzut că ni se cere să fim rezervați în continuare. E greu pentru toată lumea, mai ales când ești obișnuit cu o viață liberă. Mai bine cu restricții, decât pe lumea ailaltă.

Să nu exagerăm, ca să nu ne infectăm toți ca fraierii. Măcar să învățăm de la ce s-a întâmplat în celelalte țări”, a declarat Ilie Năstase la Digi Sport.

Primul lider ATP este de părere că autoritățile nu ar trebui să se grăbească cu reluarea competițiilor sportive.

„Am văzut că tenisul se va relua fără spectatori, fără copii de mingi. Va fi straniu. Și când eram copil primeam mingile de la cei mai mici decât mine. Mi se pare puțin straniu, dar trebuie să ne acomodăm la toate restricțiile. Nu avem încotro! Ne-au învățat ceva regulile astea, eu mă spăl într-o zi de zeci de ori pe mâini, chiar de sute de ori. Pandemia va trece, dar asta va rămâne.

Nu ar trebui să ne grăbim cu reluarea competițiilor. Oamenii sunt dornici să vadă fotbal, tenis, orice sport. Dar viața e mai importantă decât să câștigi un meci de fotbal sau un meci de tenis”, a mai spus Năstase.

Citește și • Cadou de aniversare! A venit vestea bună pe care o așteptau toți dinamoviștii

tenisilie năstaseatp
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului