Naționala de tineret are cea mai bună apărare din Europa

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 16 octombrie 2018, ora 17:30,
romania-tineret
romania-tineret

Echipa națională de tineret a României a primit cele mai puține goluri dintre toate formațiile participante în preliminariile pentru EURO 2019. ‘Tricolorii’ sunt la un pas de o calificare istorică la un turneu final.

România U21 a primit 4 goluri în 9 partide, la fel ca Anglia. Portugalia (cel mai bun atac din grupă – 29 de goluri) a înscris de două ori, acasă și în deplasare, Elveția a marcat o dată la Ovidiu, iar Bosnia-Herțegovina a reușit un gol pe teren propriu.

În rest, tricolorii au bifat patru victorii fără gol primit, două acasă și două în deplasare, și o remiză albă, în Țara Galilor.

Marți seara, de la ora 21:00, elevii lui Mirel Rădoi întâlnesc la Ploiești, de la ora 21:00, Liechtenstein, o echipă cu 9 înfrângeri în tot atâtea partide (38 de goluri primite).

Hai pe stadion!

La Ploiești, ne bucurăm ÎMPREUNĂ! Hai pe "Ilie Oană", la meciul cu Liechtenstein, să sărbătorim calificarea la EURO 2019! Ia-ți bilet ? bit.ly/2CgaS7U Preț: 10 lei – intrare generalăMarți seara, luptăm, ne calificăm, ne bucurăm! ÎMPREUNĂ!

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Sâmbătă, 13 Octombrie 2018

Naționala de tineret mai are nevoie de un punct pentru a merge la EURO 2019. Pe lângă Italia, țara gazdă, mai sunt calificate la turneul final: Croația, Spania, Anglia, Germania, Serbia, Franța. 

euro 2019calificareapararetineretechipa nationalau21mirel rădoiromania-liechtenstein