Naţionala nu e pentru Lucescu! „Nu cred că s-a referit cineva la mine!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 16 decembrie 2021, ora 19:27,
Mircea Lucescu, sursa foto Dinamo Kiev/Facebook
Mircea Lucescu, sursa foto Dinamo Kiev/Facebook

Mircea Lucescu nu se simte luat în calcul pentru funcţia de selecţioner! Faptul că este pe primul loc în preferinţele fanilor îl flatează însă pe cel mai titrat antrenor român. 

În fruntea preferinţelor printre suporteri, Mircea Lucescu nu ia în calcul echipa naţională! Cel mai titrat antrenor român crede că a venit rândul unei alte generaţii să dea selecţionerul primei reprezentative.

MIRCEA LUCESCU. Foto: Profimedia

„Nu cred că nu se bagă lumea la națională, nu știu cine poate. Sigur, dacă discuți cu cei care sunt sub contract, e foarte greu să renunți, nici la contract și nici la relația cu conducerea clubului care te-a angajat.

De aceea, e foarte greu, nu au altceva de făcut decât să aștepte un moment în care unul dintre cei solicitați să rămână și din punct de vedere al contractului liber. Nu m-a surprins că au mers la Salonic, Răzvan e printre antrenorii deja cu experiență, nu mai e un tânăr antrenor, care preia echipa națională și nu a avut nicio relație cu această posibilitate de a fi selecționer.

Nu cred că s-a referit cineva la mine, nici prin cap nu mi-a trecut. Mă bucur că apar în sondaje, simt că ce am făcut până acum nu am făcut pentru mine, dar nu se pune problema să vin la națională, în niciun caz. Nici nu se pune problema de asta, sper ca dintre acești antrenori ai noștri să se ridice unul cu dorința extraordinară de a prelua echipa și de a face treabă” – a spus Il Luce la întoarcerea în ţară.

Mircea Lucescu, antrenorul cu 37 de trofee cucerite în carieră, a fost selecţioner în perioada 1981-1986. Lucescu a obţinut calificarea la EURO 1984 după o campanie în care tricolorii au învins Italia la Bucureşti.

CITEŞTE ŞI: Deian Sorescu pe lista de transferuri, Gigi Becali surprinde: ,,Ei să înţeleagă un lucru!”

razvan burleanuantrenorselectionermircea lucescuechipa nationalafrf