Naționala României, luată la mișto după eșecul cu Slovenia: „Trebuie să jucăm 3 reprize ca să facem ceva”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 18 noiembrie 2022, ora 14:55,
Naționala României
Naționala României

Naționala de fotbal a României a fost învinsă de Slovenia cu 1-2 într-un amical, iar Victor Becali i-a luat la mișto pe tricolori.

Trebuie să jucăm 3 reprize ca să facem ceva”, a spus Victor Becali după meciul cu Slovenia

Primul dintre cele două amicale jucate de naționala de fotbal a României s-a încheiat cu înfrângere. Tricolorii au fost învinși joi, la Cluj-Napoca, de Slovenia, cu 1-2. A doua partidă de verificare are loc duminică, de la ora 20:30, cu naționala Republicii Moldova, la Chișinău, pe Stadionul Zimbru.

Impresarul Victor Becali nu a avut milă de elevii lui Edi Iordănescu. „Spre rușinea mea, m-a prins nepregătit, nu am văzut meciul, dar m-am informat, ca orice suporter.

Concluziile sunt că am făcut o repriză a doua mai bună, dar prima repriză… E și concluzia selecționerului, am citit. Să înțeleg că pornim greu, probabil că trebuie să jucăm 3 reprize ca să facem ceva.

Un singur lucru e clar, că e foarte mult de muncă și nu cred că avem așa de mulți jucători valoroși la dispoziție. Nu îi iau apărarea lui Edi Iordănescu, dar el trebuie să îi pregătească, să cunoască toți jucătorii, cred că e într-o situație foarte delicată și el, foarte delicată.

Are o misiune foarte grea, nu sunt jucătorii atât de valoroși, mulți zic că de ce n-a început cu ăla, cu celălalt.

Încearcă și el jucătorii, dacă nu acum, când? Jucătorii care sunt certitudine, nu ai nevoie neapărat de ei acum, sigur că au nevoie de meciuri ca să se cunoască, dar se accidentează unul, trebuie să apelezi la altă variantă și trebuie să-i cunoști pe toți. Fără să-o iau apărarea lui Edi, că nu-s avocatul lui”, a declarat Victor Becali la Sport Total FM.

victor becali