Negocieri intense pentru plecarea lui Dennis Man de la Parma: ,,Vor să-l joace fundaş stânga”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 16 ianuarie 2022, ora 11:14,
Dennis Man, sursa- Profimedia Images
Dennis Man, sursa- Profimedia Images

Dennis Man făcea la început de 2021 obiectul celui mai scump transfer realizat de o echipă de Liga 1. FCSB primea în schimbul fotbalistului 11 milioane de euro plus alte bonificaţii.

Acum, atacantul de 23 de ani a ajuns rezervă la formaţia căzută în Serie B, însă oferetele au venit oricum pe numee său. Sampdoria, dar şi echipe din Turcia şi Franţa s-au mai arătat interesante de serviciile lui Man. Giovanni Becali, cel care a fost cheia mutării lui Man la Parma, susţine că antrenorul Iachini vrea să joace fundaş stânga cu românul la formaţia emiliană.

Citeşte şi Cât a ajuns să valoreze Dennis Man. Parma i-a decis prețul internaționalului român

,,Dennis Man a fost dorit de Galatasaray, în vară. A spus-o și Fatih Terim. Dar la prețul pe care îl voia Parma, 11 milioane, pentru a recupera din investiție. Ei au vrut să-l ia imprumut, cu optiune pentru 7-8 milioane. Sampdoria îl vrea, dar nu să-i plătească tot salariul.

Au fost negocieri, dar Sampdoria voia să-i dea 250.000 și restul de 250.000 până la vară. Mai e o variantă tot în Turcia, dar nu la Galatasaray, o altă formație, de top. La fel, și o formație din subsolul clasamentului din Franța.

Dacă ar merge în Turcia, acolo ar fi împrumut cu opțiune de cumpărare. Iacchini, noul antrenor, vrea să joace 3.5-2, iar Man să fie fundaș stânga.’‘, a declarat Giovanni Becali, pentru Digisport.

Giovanni Becali
Giovanni Becali

Citeşte şi Dennis Man, pus la zid: ,,Are preţ de elefant, iar valoarea e de berbecuţ”

dennis manGiovanni Becalitransferparma