Neil Lennon pus în gardă în ziua reunirii Rapidului: „Nimeni nu va avea răbdare cu el”

Articol de Gabriel Ion - Publicat luni, 10 iunie 2024, ora 22:22,
Rapid
Rapid

Rapid s-a reunit sub comanda noului antrenor, nord-irlandezul Neil Lennon, care a avut la dispoziție 26 de jucători.

Neagoe nu știe câtă îngăduință va avea Lennon din partea suporterilor

Tehnicianul a anunțat că va încerca să câștige titlul în sezonul viitor își dorește să schimbe mentalitatea, dar că are nevoie de timp. Eugen Neagoe îl pune în gardă pe fostul antrenor al lui Celtic Glasgow.

„Va avea timp limitat. Rapid este un club cu pretenții foarte mari. Și mă gândesc la dorința lor de a câștiga campionatul. Iar dacă nu se va întâmpla, timpul va fi foarte, foarte scurt.

E ușor de spus că vrei să schimbi mentalitatea, să schimbi aititudinea jucătorilor, să schimbăm foarte multe, dar trebuie să ai susținere foarte mare, trebuie să ai îngăduință din partea tuturor, inclusiv a suporterilor.

Noi știm că în România, echipele de tradiție, cu suporteri foarte mulți, au această presiune din partea fanilor”, a spus Neagoe.

Acesta este convins că mandatul lui Lennon la Rapid se va încheia la anul, dacă va rata titlul din SuperLiga.

„Trebuie să ai susținere din partea patronului, pentru că nimeni nu va avea răbdare, dacă nu ai rezultate. Nici cu el, nici cu alt antrenor, chiar dacă are o carte de vizita impresionantă.

Au fost antrenori imenși, gen Ferguson, care au avut rezultate foarte proaste, catastrofale la inceput. El a obținut primele performanțe abia după 4 ani. La noi, nu se va întâmpla niciodată așa ceva.

Așa că, dacă el crede că va avea cineva răbdare vreo trei ani ca să schimbe mentalutatea… Nu că e greu, e imposibil”, a mai spus Neagoe, la Digi Sport.