Neîncrederea în Dario Bonetti s-a risipit: „Mă miram de ce a venit, dar bravo lui!”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 03 august 2021, ora 09:40,
DARIO BONETTI
DARIO BONETTI

Dinamo a câștigat partida cu Academica Clinceni, scor 3-1, în cadrul etapei a treia din Liga 1. Este cea de-a doua victorie stagională pentru ”câini”.

La finalul meciului de pe ”Ștefan cel Mare”, prestația elevilor lui Dario Bonetti i-a impresionat pe oamenii din fotbalul românesc. Ion Crăciunescu l-a lăudat pe antrenorul italian, la venirea căruia era sceptic cu privire la calitățile sale tehnice, însă, acum, fostul mare arbitru își ”scoate pălăria” în fața acestuia.

”Dinamo este neașteptat de bună, având în vedere ce e acolo și ce greutăți sunt în club. A venit Dario Bonetti și mă miram de ce a venit. Cum poți să vii și să iei o echipă cu asemenea probleme?

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dar bravo lui! Face o treabă foarte bună. Dinamo putea să mai înscrie azi. Este foarte bine organizată, iar asta nu se putea face decât cu un antrenor italian. Se vede mâna lui, se cunoaște. Dacă ar putea transfera și jucători… Dinamo are nevoie de transferuri serioase. Dar Bonetti face o treabă extraordinară. Jos pălăria”, a spus Crăciunescu, pentru Digi Sport.

Și Ionel Dănciulescu a comentat și el prestația elevilor lui Dario Bonetti în acest început de sezon, în care au adunat șase puncte din nouă posibile.

”Echipa e foarte bine așezată de Bonetti. Se văd automatismele și relații de joc. Tinerii cresc frumos. Important este să se mențină acest ritm și să se facă transferuri”a completat și fostul atacant, conform sursei menționate.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | SPECTACOL ÎN ȘTEFAN CEL MARE! DINAMO O BATE PE ACADEMICA CLINCENI CU SORESCU DIN NOU DECISIV

liga 1realitateaionel danciulescudario bonettidinamoion craciunescu