Neluț Roșu, mijlocașul lui Dinamo, amenință înaintea meciului cu Poli Iași: „Toată lumea are așteptări foarte mari! Nu s-a jucat pe apărare sau la egal!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 24 noiembrie 2022, ora 17:52,
Neluț Roșu
Neluț Roșu

Etapa a 15-a din Liga 2 o va scoate în calea lui Dinamo pe Poli Iași. Neluț Roșu, jucătorul bucureștenilor, a vorbit înaintea partidei cu trupa moldavă.

Mai exact, mijlocașul de 29 de ani a recunoscut că echipa „Câinilor” s-a închegat, iar că toată lumea are așteptări. Iată ce a declarat Neluț Roșu.

„Tot timpul se dorește victoria!”

„În momentul acesta s-a format un grup și o echipă bună, se vede pe teren că echipa arată de la un meci la altul tot mai bine. Am avut un început mai greu de campionat, puțini știu care a fost starea de spirit și cum am început campionatul.

Cu câteva zile înainte de începerea campionatului nu știam dacă vom începe sezonul, nu știam ce antrenor avem, Iulică și Nea Oni erau pe bancă, ne-au ajutat cu ce au putut, era incertitudine totală și nu știam dacă pornim la acest drum sau nu. Se vede o îmbunătățire a jocului, a echipei, Dinamo arată mult mai bine.

La Dinamo toată lumea are așteptări foarte mari, așa a fost mereu, la Dinamo nu s-a jucat pe apărare sau la egal, tot timpul se dorește victoria, este o anumită presiune, trebuie să trecem peste această presiune. Avem și presiunea rezultatelor, suntem doar la mâna noastră, nu prea depindem de nimeni, trebuie să scăpăm de ea și să reușim să câștigăm fiecare meci, noi jucăm doar finale.

Eu cred că totul depinde doar de noi, nu cred că vom avea probleme, am arătat o formă bună, am început să marcăm din ce în ce mai multe goluri, celor de la Iași o să le fie puțină frică de Dinamo, apoi ne vom gândi la meciul cu Brașov, dar cred că cel mai important este cel de la Iași.

Am colegi tineri extraordinari, trebuie să demonstreze că merită să joace, au nevoie de meciuri, la o vârstă fragedă continuitatea e cea mai importantă, sunt foarte talentați, dacă se vor pregăti bine, pot să joace și afară unii dintre ei”, a declarat Neluț Roșu, pentru Radio Dinamo 1948.

Iată clasasmentul Ligii 2:

dinamoliga 2nelut rosu