Nemec ar putea rămâne în Liga 1: „Avem nevoie de el, îl așteptăm cu drag”

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 24 iulie 2021, ora 00:44,
Adam Nemec
Adam Nemec

 

Slovacul despărțit recent de Dinamo este în vizorul celor de la FC Voluntari care încearcă să obțină semnătura lui în următoarea perioadă. 

Președintele ilfovenilor, Bogdan Bălănescu, aflat în aceeași poziție în Ștefan cel Mare pe vremea în care atacantul juca pentru roș-albi, e cel care încearcă să îl convingă pe Nemec să accepte oferta clubului de lângă București.

„Situația lui Nemec este una neclară până în momentul de față. Este un jucător cu mare experiență, un jucător pe care ni-l dorim la echipă. Este posibil să-l avem curând, dar nu vă pot spune exact când, pentru că nu am date. Ni-l dorim, îl vrem și îl așteptăm cu drag la echipă. Avem nevoie de un atacant cu experiență, avem nevoie de el și, dacă se va concretiza acest transfer, eu spun că ne va ajuta foarte mult în ceea ce avem noi de făcut”, a spus Liviu Ciobotariu, la conferința de presă de dinaintea partidei cu FC Botoșani. 

Nemec este liber de contract de două săptămâni după ce și-a reziliat anagjamentul cu formația „câinilor roșii”. Fotbalistul de 35 de ani a refuzat diminuarea salariului, iar părțile au convenit pentru o întrerupere a colaborării. Doar că slovacul mai are de recuperat din Ștefan cel Mare mai multe salarii restante. Nemec are 20 de golrui în 64 de meicuri jucate pentru Dinamo în cele două perioade petrecute la roș-albi.

CITEȘTE ȘI –>> DINAMOVIŞTII, NEMULŢUMIŢI DE PROGRAMAREA MECIURILOR ÎN LIGA 1: ,,SUFERIM DE 16 LUNI ÎNCOACE”

liviu ciobotariuNemecbogdan balanescufc voluntarirealitateainteresdinamo