Nemulțumirea lui Răzvan Lucescu după ce a devenit campion cu PAOK: ”E o mizerie ce a făcut”

Articol de Mihai Popescu - Publicat luni, 20 mai 2024, ora 21:00,
Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu a obținut al doilea titlu în Grecia, alături de PAOK Salonic, în meciul cu Aris, scor 2-1.

Tehnicianul l-a atacat pe arbitrul partidei la o zi după meci, deoarece l-a eliminat nedrept pe Michailidis, în minutul 78.

„Nici eu nu pot spune că am mai văzut așa ceva, e o diferență între titluri. Greutatea, dificultatea, dar sunt nopți întregi de nesomn. A fost un infern pentru mine. Am crezut că putem lua titlul după victoria cu AEK, gândurile nu mi-au dat pace. Mi s-a părut că am niște lanțuri în suflet sau în minte, e foarte complicat să spun ce m-a emoționat, dar când au dat gol, tot spuneam că nu se termină aici, mai dăm un gol și vom lua titlul.

E o mizerie ce a făcut arbitrul ieri, să scoată un jucător cu două galbene care nu sunt, unul în secunda 30, unul în minutul 74, a creat o stare de incertidudine, 11 contra 10, ei jucau și pentru AEK. Eu tot spuneam că vom câștiga titlul.

Am câștigat cu suferință mare. Nu știu dacă împotriva tuturor. E un moment foarte frumos să discutăm despre asta. S-a terminat meciul, am simțit o imensă descătușare. În vestiar a fost o nebunie, fericire, am început să dansăm. M-am gândit imediat la ceea ce se va întâmpla în oraș, știam că vom merge să primim titlul pe stadionul nostru. Fanii ăștia trăiesc doar pentru echipă, e nebunie, lumea e amărâtă, dar prin fotbal supraviețuiesc”, a spus Răzvan Lucescu, potrivit Fanatik.

Răzvan Lucescu a cucerit al doilea titlu pe banca lui PAOK, după cel din 2019.

paok salonicrăzvan lucescu