Nervii şi-au spus cuvântul! Cum l-a certat Simona Halep pe Toni Iuruc în timpul meciului de la Melbourne

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 24 ianuarie 2022, ora 11:10,
SIMONA HALEP ȘI TONI IURUC
SIMONA HALEP ȘI TONI IURUC

Simona Halep a fost eliminată de la Australian Open. Sportiva din România a pierdut înfruntarea cu franţuzoaica Alize Cornet, după două ore şi jumătate de joc.

Căldura de la Melbourne şi-a spus cuvântul şi asupra Simonei Halep. Din cauza temperaturilor de peste 33 de grade, sportiva a cedat nervos.

De furia sa nu a scăpat nici soţul Toni Iuruc, aflat în tribune. Aceasta a simţit nevoie de o încurajare şi l-a certat pe cel cu care a făcut cununia civilă în toamna lui 2021.

,,Hai, Toni, măcar tu. Zi ceva acolo!”, a strigat Simona Halep de pe terenul de joc.

,,M-am simţit bolnavă, puţin ameţită!” Simona Halep reacţionează după eliminarea de la Australian Open

Simona Halep a fost eliminată din faza optimilor de finală ale turneului de la Australian Open, după de a pierdut partida cu Alize Cornet.

După meciul de pe Rod Laver Arena, Simona Halep a oferit şi o reacţie. Sportiva şi-a liniştit fanii, precizând că nu s-a accidentat, ci doar a fost doborâtă de căldură.

,,Nu m-am accidentat. Sunt bine. Doar căldura m-a doborât încă de la începutul primului set. M-am simțit bolnavă, puțin amețită.

Este dificil să joci pe caniculă, nu am fost pregătită astăzi. A fost un pic mai puternică, de aceea a reușit să câștige meciul”, a declarat Simona Halep, după jocul cu Alize Cornet, potrivit sport.ro.

Citeşte şi Secretul succesului Simonei Halep din 2022: ,,Căsătoria îi aduce această plăcere pe teren”

 

Toni Iurucaustralian openAlize Cornetsimona halepmelbourne