Nici Lazio, nici Sevilla! Ianis Hagi a ales echipa pentru care vrea să evolueze în următorul sezon

Articol de Dragoș Vasile - Publicat duminică, 10 mai 2020, ora 17:05,
ianis-hagi-rangers-2

Ianis Hagi (21 ani) a echipa pentru care vrea să evolueze în următorul sezon.

Internaționalul român este împrumutat de Genk la Rangers până în această vară, iar scoțienii au posibilitatea de a îl transfera definitiv pe mijlocașul român pentru doar 5 milioane de euro.

Chiar dacă s-a vorbit în ultimele săptămâni de interesul celor de la Lazio, iar recent de atenția celor de la Sevilla, Gică Popescu susține că Ianis vrea să rămână la Rangers.

Președintele Viitorului a explicat că formația lui Steven Gerrard vrea să îl transfere pe internaționalul român: ”Probabil se vor renegocia anumiți termeni contractuali între cele două cluburi, dar eu sunt convins că se va face acest transfer. Rangers și-l dorește foarte, foarte mult. Această nenorocire care s-a abătut asupra planetei influențează financiar. Aici nu se pune problema de decizie tehnică. Decizia tehnică a fost luată. 

Ianis dorește foarte mult să rămână la Glasgow, pentru că s-a acomodat foarte bine, este foarte apreciat, are o ”chimie” foarte bună cu antrenorul, cu colegii, managementul echipei. A început și a jucat foarte bine în aceste meciuri, până la începerea pandemiei. Își dorește să rămână acolo și cred că asta se va și întâmpla, indiferent de oferte pe care îl va avea. Rangers e opțiunea numărul unu.” a declarat Gică Popescu pentru Look Plus.

4.5 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis, potrivit transfermarkt.com.

În actualul sezon, fiul ”Regelui” a bifat 12 apariții pentru Rangers, în toate competițiile, reușind să înscrie 3 goluri, două în Europa League, în dubla cu Braga din șaisprezecimi, și unul în campionat, cu Hibernian.

ianis-rangers-braga-1

Citește și Spaniolii s-au hotărât! Data la care se reia La Liga

rangerstransferianis hagideclaratiigica popescu
neagoe

Eugen Neagoe: ,,Când l-am văzut pe Eriksen întins, am început să plâng”

Kyiv’s head coach Mircea Lucescu pictured during a press conference of Ukrainian soccer club FC Dynamo Kyiv, Wednesday 24 February 2021 in Brugge. Dyn

Mircea Lucescu: ,,Sunt convins că Ucraina se va califica din grupă”