Nici vorbă de Craiova! Rădoi: ”Oferte au fost, sunt și acum!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020, ora 17:51,
radoi

Mirel Rădoi a vorbit deschis despre ofertele pe care le-a avut în ultima perioadă.

În ultimele săptămâni, posibilitatea ca selecționerul să preia cârma Universității Craiova a fost principalul subiect de discuție în fotbalul românesc.

Întrebat din nou despre ofertele pe care le-a avut, Rădoi a explicat că nu este vorba de formația din Bănie, ci de alte echipe din Liga 1, dar și din afara țării.

„Oferte sunt. Au fost și când eram la naționala de tineret, sunt și acum când sunt la naționala mare. Sunt și din țară, și din străinătate. Nu e vorba de Universitatea Craiova, altă echipă din Liga 1, dar nu pot să spun mai mult.

Indiferent dacă se bate la titlu sau la retrogradare, din Liga 1 sau Liga 2, dacă o echipă care are un proiect în care voi crede mă ofertează, accept imediat. Pentru că nu vin la o echipă și în două luni să-mi pun amprenta asupra jocului. Nu cred în ideea asta.

Un antrenor care vine și în două luni a adus ceva bun, nu-i un magician, e un antrenor care a speculat niște momente. O formă a jucătorilor din puncte de vedere fizic în urma vechiului antrenor, un declic care urmează după schimbarea unui antrenor, care poate aduce lucruri pozitive, nu înseamnă că el a făcut lucruri senzaționale.

Eu nu vreau să spun că în două luni sunt zmeu, pentru ca următoarele șase luni să fie negre. Mă înțeleg bine cu Dani Coman și cu domnul Niculae de la Astra, asta nu înseamnă că mi-au făcut ofertă.” a declarat Rădoi la Digi Sport.

Citește și Rădoi se revoltă! FCSB e vizată: ”Vreau să tai din faşă iniţiativa!”

ofertedeclaratiimirel rădoirealitateaechipa nationala
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”