Nicolae Dică, doză de curaj și optimism înaintea returului cu Dunajska Streda: „Nu îmi e frică de adversar! Am încredere în băieții mei!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 10 august 2022, ora 13:40,
Nicolae Dică
Nicolae Dică

FCSB va juca joi returul contra celor de la Dunajska Streda din cadrul turului 3 din Conference League. Trupa lui Nicolae Dică pleacă cu un avantaj de 1-0, iar tehnicianul se arată foarte încrezător în elevii săi.

Mai exact, Dică a susținut o conferință de presă premergătoare meciului de joi. Acesta a vorbit despre dificultatea partidei, despre banii primiți de club în cazul unei calificări, dar mai ales despre încrederea pe care o are în echipa sa.

„Vin bani din Europa, putem să asigurăm bugetul pentru un an de zile!”

„Ne așteaptă o partidă mult mai grea ca în meciul tur, pentru că i-am simțit că sunt o echipă bună, puternică, cu jucători de calitate de la mijlocul terenului în sus. E o echipă care joacă un fotbal ofensiv, agresiv. Noi trebuie să fim pregătiți pentru acest lucru, cred că trebuie să facem un joc defensiv foarte bun pentru a scoate un rezultat pozitiv

E clar că jucătorii trebuie să respecte ce am lucrat tactic la antrenamente. Trebuie să avem atitudine, cum am avut în majoritatea jocurilor de când am revenit la echipă. Și unitate, pentru că asta îmi doresc la echipa mea. Doar împreună putem scoate rezultate pozitive.

Meciul de mâine este foarte important pentru toată lumea. Contează foarte mult acest lucru, pentru că vin bani din Europa, putem să asigurăm bugetul pentru un an de zile. Apoi ne vom concentra pe campionat.

Nu îmi e frică de adversar, pentru că știu că am pregătit foarte bine jocul, jucătorii au fost concentrați la antrenamente. Am încredere în băieții mei și cu siguranță o să facem o treabă bună”, a declarat Nicolae Dică, în cadrul unei conferințe de presă.

Cristi Pulhac nu crede în relația Becali-Dică! Cum a contestat fostul dinamovist libertatea promisă de patronul FCSB-ului! Citește chiar aici!

fcsbconference leaguenicolae dică