Nicolae Dică îl susține pe Octavian Popescu, deși are evoluții slabe! Cum justifică scăderea de formă

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 22 septembrie 2022, ora 21:15,
Octavian Popescu
Octavian Popescu

Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, spune că Octavian Popescu are evoluții slabe în ultima vreme, deoarece jucătorii tineri nu sunt constanți.

Jucătorii tineri nu sunt constanți”, a spus Nicolae Dică, referindu-se la Octavian Popescu

Mijlocașul Octavian Popescu a jucat 17 meciuri pentru FCSB în actualul sezon, dintre care 9 în campionat și 8 în Conference League, dar nu a marcat niciun gol.

Tavi a făcut trecerea de la un copil la echipa mare. Nu avea cum să se ducă mai sus. Peste câțiva ani, va fi și mai sus.

E normal la vârsta lui, a început să scadă. Dar sunt convins că prin muncă va reuși să crească din nou, e un jucător cu calități. Sunt foarte putini în România cu calitățile lui.

M-am interesat și știu că este un băiat bun în afara terenului, nu a avut și nu are probleme. L-am întrebat și mi-a zis că nu are probleme.

Se antrenează bine, dar jucătorii tineri nu sunt constanți. Pot juca mai multe meciuri foarte bine, iar apoi să cadă, cum s-a întâmplat acum.

În primul rând, trebuie să aibă încredere în el. Eu știu că aia e poziția lui principala (n.r. – în stânga), acolo se simte cel mai bine. Când am vorbit cu patronul echipei să vin la echipa, i-am spus ce gândesc eu. Mi-a spus că am libertate.

După, când ești în mijlocul situației, iți dai seama de unele lucruri, când ești zi de zi în mijlocul jucătorilor”, a spus Nicolae Dică, la Digi Sport Special.

superliganicolae dicăoctavian popescu