Nicolae Stanciu nu mai pleacă la Galatasaray! Oficialii cehi, acuze pentru agenţii jucătorului

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat joi, 22 iulie 2021, ora 14:54,

Nicolae Stanciu rămâne la Slavia Praga! Transferul la Galatasaray a căzut după ce oferta turcilor a fost departe de pretenţiile clubului.

Preşedintele celor de la Slavia îi acuză pe agenţii lui Stanciu de felul în care au gestionat negocierile. Mijlocaşul reprezentat de Anamaria Prodan ar fi fost dorit de Fatih Terim, însă oferta turcilor a fost mult mai mică decât cea vehiculată în Cehia de impresari.

”Am ajuns la un acord, cu ceilalţi conducători ai clubului, ca Nicolae să rămână la Slavia. Îmi pare rău pentru modul în care au decurs negocierile. Nu îmi place şi îi voi critica pe agenţii jucătorului.

Dacă nu ne-ar fi spus că suma transferului va fi în jur de opt milioane de euro, nu am fi început deloc o discuţie cu un posibil cumpărător. Prima ofertă a fost de patru milioane de euro, ceea ce a fost un şoc. A fost o dezamăgire pentru noi şi pentru toată atmosfera creată în jurul acestei mutări.

Nicolae este un jucător providenţial pentru noi, este foarte important ţinând cont de ambiţiile pe care le avem. Este cel mai bun jucător din Cehia pe postul său. Cred că vom găsi o soluţie comună pentru ceea ce se va întâmpla pe viitor”, a dezvăluit preşedintele Slaviei, Jaroslav Tvrdik, conform idnes.cz.

Nicolae Stanciu a fost desemnat cel mai bun stranier din campionatul ceh în stagiunea trecută. Cu Slavia, Stanciu a câştigat două titluri de campion şi o Cupă a Cehiei.

slavia pragatransferfatih terimgalatasarayanamaria prodannicolae stanciu