Noi detalii despre transferul lui Nicușor Stanciu la Galatasaray! Gică Hagi, implicat și el

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 10 iulie 2021, ora 00:16,
Nicușor Stanciu
Nicușor Stanciu

Galatasaray nu renunță la transferul lui Nicușor Stanciu și vrea să se folosească de toate avantajele pentru a-l aduce pe mijlocașul român.

Vicecampioana din Turcia face eforturi serioase pentru a perfecta mutatea internaționalului de 28 de ani, informează publicația turcă Takvim Gazetesi. Sursa citată a notat și faptul că formația de pe ”Cim Bom” a luat legătura cu Gică Hagi, cel care a scris istorie la gruparea din Istanbul. ”Regele” s-ar fi implicat direct în acesta tranzacție și ar fi fost cel care l-ar fi convins pe Stanciu să aleagă clubul turc.

Aceeași sursă menționează faptul că singurul impediment în calea transferului ar fi diferența dintre cerere și ofertă ale celor două cluburi. Galatasaray ar fi dispusă să ofere până în 4 milioane de euro, în timp ce Slavia Praga nu ar accepta o propunere mai mică de 7,5 milioane de euro pentru cel desemnat cel mai bun jucător străin al sezonului trecut în Cehia.

Sursa foto: Profimedia Images

7.000.000 de euro este cota de transfer a lui Stanciu în acest moment, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. 45 de partide, 16 goluri şi opt pase decisive reprezintă bilanțul lui Stanciu în ultimul sezon pentru Slavia Praga.

CITEȘTE ȘI –>> GALATASARAY NU RENUNȚĂ LA STANCIU! TURCII ANUNȚĂ CE SALARIU URIAȘ I SE PREGĂTEȘTE ROMÂNULUI

gica haginicusor stanciurealitateagalatasarayslavia praga