NO LIMIT! Ultima aroganță a lui Șerdean îi va scoate din minți pe dinamoviști!

Articol de Dragoș Vasile - Publicat sâmbătă, 30 ianuarie 2021, ora 18:06,
dorin-serdean-dinamo

Dorin Șerdean, fostul președinte executiv al lui Dinamo, a comis-o din nou!

Dat afară de formația din Ștefan cel Mare, Șerdean trebuia să înapoieze mașina de lucru pe data de 25 ianuarie.

După ce a ”dispărut” din peisaj o perioadă, acesta le-a transmis un mesaj dinamoviștilor în care a dat, din nou, dovadă de o lipsă crasă de respect față de fostul său club.

”Veniți să vă luați mașina. O găsiți în parcarea Mall-ului Alba Iulia.” a transmis Șerdean, potrivit ProSport.

După ce i-a sfidat pe dinamoviști, iar bucureștenii au trimis angajați la 350 km distanță pentru a recupera mașina, Radu Birlică, directorul de marketing al roș-albilor, a vorbit despre gestul lui Șerdean.

”Da, informația dumneavoastră este sută la sută adevărată! Sunt foarte dezamăgit de domnul Șerdean. Nu aș fi crezut vreodată că poate să facă așa ceva. Mai ales că a declarat de nenumărate ori că iubește Dinamo. A trebuit să trimitem oameni tocmai la Alba Iulia pentru a recupera mașina pe care o folosea. Ne-a costat timp și bani. Sunt de mulți ani în fotbal, dar nu am mai întâlnit așa ceva până acum. Este chiar prima oară.

Păcat! Mare păcat! Un om care declară faptul că dorește să salveze Dinamo nu poate face așa ceva, eu zic că el îngroapă Dinamo! Ar fi trebuit să fie primul om care să ajute să luăm acțiunile clubului de la spanioli, să fie alături de noi în încercarea de salvarea a clubului. Din păcate, el este omul care ne-a mințit la fel de mult ca spaniolii.” a declarat Birlică pentru sursa citată.

Citește și Fanii DDB au mai convins un titular să rămână la echipă! Adam Nemec, următoarea țintă a suporterilor dinamoviști

realitateadinamodorin serdeanliga 1
Medici Eriksen

Unul dintre medicii care l-au salvat pe Christian Eriksen: ,,S-a agăţat de viaţă”

Medici teren

Medic cardiolog: ,,Eriksen ar fi murit dacă nu era îngrijit rapid”