SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Noi amănunte despre debutul lui Constantin Budescu la FCSB! Anunțul lui MM Stoica

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021, ora 21:39,
Budescu
Budescu

Mijlocașul în vârstă de 32 de ani a fost indisponibil pentru ultima partidă de campionat, din cauza unei înțepături de păianjen!

Venit cu mare fast la FCSB în urmă cu puțină vreme, Constantin Budescu nu a avut partea de debutul pe care și l-ar fi dorit în tricoul bucureștenilor. „Budi” a fost mușcat de un păianjen chiar la prima ședință de pregătire sub comanda lui Edi Iordănescu și a suferit unele complicații, astfel că tehnicianul în vârstă de 43 de ani a hotărât să nu îl includă pe acesta nici măcar în lot pentru derby-ul cu Dinamo.

MM Stoica a oferit ultimele noutăți despre situația lui Constantin Budescu. Oficialul FCSB-ului a declarat că fotbalistul se antrenează în momentul de față normal, alături de colegii săi, însă nu se știe exact când va fi apt 100% pentru a intra într-un joc oficial.

„Budescu a fost mușcat de un păianjen și s-a umflat. A trebuit să suporte o intervenție. Acum se antrenează normal cu echipa, și suplimentar. Acum se antrenează fără glume, că el e mai glumeț. El ar putea să intre oricând, dar nu știu pentru cât timp”, a spus Mihai Stoica, potrivit Digi Sport.

Citește și FCSB NU DUCE LIPSĂ DE TALENTE! FOTBALIȘTII CARE ÎI VOR UMPLE CONTURILE LUI GIGI BECALI ÎN VIITORUL APROPIAT

declaratiimm stoicafcsbbudescurealitatea