SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Noi amănunte despre situația lui Arlauskis la CFR: „Poartă o discuție cu patronul!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 19 septembrie 2021, ora 15:40,
Arlauskis
Arlauskis

Portarul lituanian a fost unul dintre cei mai vocali jucători din Gruia, după scandalul izbucnit la finalul meciului cu Steaua Roșie Belgrad!

Giedrius Arlauskis a declarat atunci că își dorește să plece de la echipă, dacă președintele Marian Copilu va fi dat afară. În cele din urmă, fostul oficial a fost înlăturat de patronul Neluțu Varga, însă goalkeeper-ul nu mai are nici el de gând să continue sub comanda lui Dan Petrescu.

Cu toate acestea, deși a declarat pentru presa din țara sa natală că este foarte aproape să plece din Gruia. Arlauskis încă se mai află în discuții cu conducerea CFR-ului, în privința viitorului său. Marius Bilașco a oferit ultimele vești despre situația fotbalistului ajuns la 33 de ani și a dezvăluit că până în momentul de față cele două părți nu au ajuns la un numitor comun.

 

Situaţia lui Arlauskis… Aşa cum a spus şi el, este în contact cu patronul echipe şi poartă o discuţie pe această temă, legată de viitorul lui. Siuaţia financiară este una bună acum, pentru că jucătorii cei mai importanţi din club trebuie să fie bine, din toate punctele de vedere.

Situaţia financiară este ok, în ceea ce priveşte momentul actual. Sunt jucătorii la zi cu salariile. Sunt convins că patronatul și ceilalți acţionari vor face tot posibilul ca situaţia să fie aşa în continuare. E o decizie pe care patronul a luat-o. Ne-am bătut pentru campionat, am reuşit să câştigăm de patru ori.

Cel mai greu este să te menţii şi să reuşim să câştigăm, deci celelalte echipe s-au întărit, sunt mult mai puternice. Avem o misiune grea, dorinţa tututor este de a câştiga campioantul, a declarat Marius Bilaşco, pentru Telekom Sport.

1.500.000 de euro este cota de transfer a portarului lituanian, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Goalkeeper-ul a reușit să își treacă în palmares 5 titluri de campion al Ligii 1 ( 3 cu CFR Cluj, unul cu FCSB și unul cu Unirea Urziceni).

Citește și LA REVEDERE, CFR! ARLAUSKIS: ,,AM PĂRĂSIT ECHIPA DIN CAUZA PLECĂRII LUI”

arlauskisliga 1realitateadeclaratiibilaşcocfr