Sar scântei înaintea returului dintre Steaua și Ulmu: „Dacă nu vor să rejucăm, înseamnă că le e frică de un arbitraj corect!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 11 mai 2021, ora 15:40,
csa steaua liga 2

Patronul formației Mostiștea Ulmu, Vasile Tîrșolea, a vorbit din nou despre duelul cu „militarii” și a mărturisit că în continuare așteaptă ca partida tur să se rejoace!

CSA Steaua a trecut fără emoții de Mostiștea Ulmu, scor 2-0, în partida tur din cadrul barajului pentru accederea în eșalonul secund. Elevii lui Daniel Oprița s-au impus în prima partidă, astfel că au luat o opțiune importantă în vederea calificării în finala care le poate îndeplinirea principalului obiectiv din acest an, și anume promovarea.

Imediat după finalul partidei, patronul celor de la Ulmu a anunțat că nu va trimite echipa la retur, în semn de protest față de arbitrajul din partida contra „roș-albaștrilor”. Acum, la câteva zile distanță, Vasile Tîrșolea a vorbit din nou despre duelul cu Steaua și a mărturisit că în continuare așteaptă ca „militarii” să ceară rejucarea, altfel înseamnă că le este frică și nu merită să promoveze. Ulterior, finanțatorul echipei din eșalonul al treilea a vorbit și despre primele pe care jucătorii săi le vor primi în cazul în care elimină CSA.

mostistea ulmu

„Nu mi-am revizuit hotărârea. Aștept ca echipa adversă să ceară rejucarea, oficial sau neoficial. Eu sper că o să o facă, chiar dacă regulamentar poate că nu e posibil, dar măcar să ceară. Dacă nu vor să o facă, înseamnă că le e frică de un meci cu arbitraj corect și atunci nu merită să promoveze.

Le-am promis un ARO second hand. Deci, dacă vreți să citați prima de joc, într-adevăr este simbolică, dar asta este, un ARO second hand. Da, vacanța în Grecia e adevărată, dar prima de joc este mai mare. Asta e politica clubului. Am mers pe salarii decente și prime mari ca să stimulăm performața nu statul degeaba pe salariu.

Există riscul ca jucătorii să stea pe un salariu bun și să nu mai dea un randament foarte bun. Unii au un salariu decent și punctele, performanța se plătesc mai bine. Dar sunt singur, nu am în spate nici ministere, nici consilii județene, nici primării!”, a spus patronul celor de la Mostiștea Ulmu, potrivit Pro Sport.

Citește și Daniel Oprița, prima reacție după ce adversarii au anunțat că nu se prezintă la retur: “Să nu vină. Ce, nu îi las eu?”

 

mostiştea ulmucsa steauarealitateavasile tîrşoleabaraj liga 3
edi-iordanescu-scaled

Edi Iordănescu, detalii despre plecarea de la CFR Cluj: „A existat un cumul de factori”

WhatsApp Image 2021-06-11 at 21.47.17

Viața bate filmul în familia lui Mircea Sandu: „Decesul a survenit chiar lângă mine”