Nou superstar în lotul FCSB-ului: „Poate fi o mină de aur pentru Gigi”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 12 iulie 2021, ora 13:55,
FCSB bucurie Olaru
FCSB bucurie Olaru

FCSB s-a remarcat în ultimul timp printr-un lot format din jucători români, tineri, cu potențial mare de export în străinătate.

În acest moment, asemenea fotbaliști cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura pe piața transferurilor sunt Olimpiu Moruțan, Florinel Coman sau Octavian Popescu. Însă un alt elev pregătit de Dinu Todoran a atras atenția unui fost antrenor din Liga 1.

Marin Barbu a rămas impresionat de calitățile tehnice arătate de Darius Olaru. Fostul antrenor de la Petrolul, Astra și Sepsi este de părere că mijlocașul de 23 de ani poate fi o adevărată ”mină de aur” pentru patronul FCSB-ului.

Marin Barbu

„Din Liga 1 mi-a sărit în ochi Olaru de la FCSB, dar este puțin nerezistent la critici uneori. Cam așa se vede. Cred că poate fi un jucător exponențial al fotbalului românesc, este tinerel, are putere de luptă, îl ascultă și «năbădăioasa», adică mingea. Cred că poate fi o mină de aur pentru Gigi”, a declarat cel poreclit „Magiun”, pentru GSP.ro.

Darius Olaru a ajuns la FCSB la începutul anului 2020, de la Gaz Metan Mediaș. Cotat în acel moment la 1,1 milioane de euro, el a ajuns în București pentru suma de 600.000 de euro. În prezent, fotbalistul care a prins o selecție și în naționala mare a României este cotat la 3,5 milioane de euro.

În sezonul trecut, mijlocașul central a jucat 30 de meciuri pentru FCSB în Liga 1. A marcat de șapte ori și a pasat decisiv de două ori.

CITEȘTE ȘI –>> DRAGOȘ NEDELCU, GEST EXTREM DOAR CA SĂ PLECE DE LA FCSB! CE SALARIU VA AVEA JUCĂTORUL LA NOUA ECHIPĂ

liga 1marin barbufcsbdarius olarurealitatea