Noul antrenor al Craiovei poate fi un spaniol! Cine este favorit să-i preia pe olteni

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 03 februarie 2021, ora 19:47,
craiova antrenament

Universitatea Craiova a rămas fără antrenor, după ce Corneliu Papură a fost demis din funcţia de principal săptămâna trecută.

La ultimul meci de campionat, interimatul oltenilor a fost asigurat de Dragoş Bon, care a reuşit şă iasă învingător din meciul cu Poli Iaşi, scor 3-0.

Pe lista lui Mihai Rotaru sunt două nume favorite pentru a prelua banca tehnică a echipei. Aceştia sunt Paco Jemez şi Marinos Ouzoundis.

Dintre cei doi tehnicieni, favorit să o preia pe echipa din Bănie este acum Paco Jemez, potrivit Fanatik. Rotaru a ajuns la această variantă, după ce a fost refuzat de Laurenţiu Reghecampf.

,,Noul antrenor va fi o surpriză. Eu spun că acum nu se gândește nimeni la el. Provocarea cea mare este să găsim un antrenor care nu a lucrat în România. Avem mai mulți antrenori care ne-au fost propuși de-a lungul timpului și care au fost studiați. De acolo vom alege.”, a spus Mihai Rotaru în urmă cu câteva zile.

Paco Jemez a antrenat-o în sezonul trecut pe Rayo Vallecano şi a mai fost pe lista cleor de la Dinamo.

Antrenorul preferă un joc ofensiv, iar în 2014 a fost comparat cu Pep Guardiola.

Citeşte şi Cum a primit Cristi Hîldan vestea morţii lui Cătălin Hîldan: ,,Credeam că tata a avut accident! Voiam să mă călugăresc”

dragoș bonmihai rotaruliga 1paco jemezantrenorrealitateacraiova
euro 2020 minge

EURO 2020 | Cum arată programul partidelor de azi

Dinamo bucurie

Dezvăluire fabuloasă despre un fost jucător al lui Dinamo: ,,Dormea gol”