Tehnicianul Rapidului, dărâmat după înfrângerea cu Mioveni: ,,Merităm să fim alergaţi”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 30 octombrie 2020, ora 00:04,
mihai iosif

FC Rapid a pierdut joi meciul cu CS Mioveni, scor 0-3, pe teren propriu, într-un meci restant din etapa a opta.

La finalul jocului, noul antrenor de la Rapid, Mihai Iosif, a fost distrus. Acesta a spus că îi vine să plângă după un asemenea meci.

„Cum vreţi să fiu? Vesel? Nu sunt supărat! Sunt mort de supărare! Sunt trist cu adevărat! trist! Trist! Trist! În viaţa mea nu am simţit asemenea tristeţe! Am crezut în ei! Si cred în continuare! Am venit pompier cu o găleată! Într-un crater! Nu cred că pot să sting aşa ceva! Nu pot eu să învăţ jucători de 30 de ani să dea pasă de 5 metri.

Critici voi cu flori deşarte / care roade ne-aţi adus / e uşor a scrie versuri / când nimic nu ai de spus. Asta vreau să le transmit criticilor mei. Cum spunea Mihai Eminescu. Suntem criticaţi. Cred că o să fim şi bătuţi. Şi alergaţi! Eu am trăit clipele astea la Rapid.  Şi cred că aşa şi merităm Îmi vine să plâng, să mă bag în pământ, nu să mă ascund.  Chiar îmi vine să plâng!”, a spus antrenorul interimar de la Rapid, la finalul meciului cu Mioveni.

Şi Cătălin Hlistei, unul dintre cei mai exponenţiali jucători ai rapidiştilor a fost dărâmat la finalul meciului cu Mioveni.

Toate infrângerile sunt dureroase. Am luat 11 goluri în ultimele 3 meciuri, este inadmisibil. Nici nu am cuvinte, mi-e ruşine…suportăm cu greu ceea ce se întâmplă.

cătălin-hlistei-rapid-1

Trebuie să băgăm capul în pământ şi sa ieşim din aceasta pasă. Suntem cu toţii dezamăgiţi, ne pare rău că îi dezamăgim pe fani, nu am cuvinte pur şi simplu. Trebuie să muncim de două ori mai mult şi să dăm de două ori mai multe fotbalului. Celelalte decizii le va lua conducerea. Dacă jucăm aşa, ne batem la ultimele locuri”, a mai spus rapidistul la finalul meciului.

Citeşte şi Gabi Mureşan ştie cum poate câştiga CFR meciul cu Young Boys! ,,Am fost letali întotdeauna acolo”

 

realitateaiosifmiovenihlisteirapid
danemarca

UEFA spune că a tratat cu respect Danemarca, după incidentul cu Eriksen

fcsb4

Primele emoții pentru Dinu Todoran și elevii săi! Miercuri are loc tragerea la sorți pentru Conference League