SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Noul star de la FCSB a fost descoperit: ,,Are un potenţial extraordinar”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 23 septembrie 2021, ora 11:44,
Jucătorii FCSB-ului
Jucătorii FCSB-ului

FCSB a câştigat meciul din 16-imile Cupei României, în deplasarea de la CS Hunedoara, scor 5-3, însă nu în 90 de minute, ci în 120, după ce trupa lui Edi Iordănescu a fost egalată pe finalul celor 90 de minute.

Ianis Stoica, tânărul jucător folosit de Edi Iordănescu pe postul de atacant, a înscris două goluri în meciul de la Hunedoara şi l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu.

Fostul mare internaţional spune despre Ianis Stoica că are un potenţial extraordinar, însă nu înţelege de ce este folosit de Edi Iordănescu pe postul de număr 9 fals

,,Copilul ăsta, Ianis Stoica, are un potențial extraordinar. Văd o maturitate și o personalitate în joc… Asta de când i s-au dat minute la FCSB. Dar poziția de `9 fals`… Chiar am vorbit cu Edi pe speța asta și l-am întrebat: `De ce 9 fals?`

`Pentru că se simte foarte bine și că asta e poziția pe care dă cel mai bun randament`. Cred că mai bine joacă undeva în spate sau ca inter. N-are fizic de 9. Nici măcar fizicul lui Gerd Muller. Cred că i se potrivește poziția de inter sau extremă, să joci cu Keșeru.”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru Digisport.

dumitrescu

Citeşte şi FEMEIA PE CARE GIGI BECALI A IMPRESIONAT-O ÎN TRECUT: ,,M-A SUNAT SĂ NE VEDEM LA PALAT, SĂ NE CUNOAŞTEM MAI BINE”

cs hunedoarailie dumitrescurealitateafcsbIanis Stoica