Noutatea de la reunirea Academicii Clinceni! Un fost dinamovist a ajuns sub comanda lui Ilie Poenaru

Articol de George Drafta - Publicat luni, 14 iunie 2021, ora 13:53,
reunire academica
reunire academica

După o vacanță de aproape trei săptămâni, ilfovenii au început pregătirile în vederea noului sezon. 

Lotul formației ce a terminat stagiunea precedentă pe poziția a cincea în Liga 1 va suferi modificări în această vară. La capitolul veniri, oficialii clubului poartă negocieri cu Andrei Sin, ultima oară la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Fotbalistul își dorește să joace pentru Academica în noua ediție de campionat.

„Sper ca față de perioada de la Dinamo să fiu mai liniștit. Îmi doresc mult să-i ajut pe cei de la Clinceni să repete performanța din sezonul trecut. Las totul în urmă, Dinamo va rămâne mereu în sufletul meu, a fost o experiență benefică. Le doresc multă baftă! Chiar dacă am fost accidentat o perioadă de timp, apoi am fost tratat cum am fost tratat în perioada lui Cosmin Contra.

M-am întărit acum ca fotbalist. Nu am semnat încă, dar o voi face curând. Mai sunt niște mici detalii de adăugat în contract, cu siguranță nu vor fi probleme. Sper ca la Dinamo să fie un investitor serios, puternic. Mai am ceva de recuperat de la Dinamo, dar nu e o datorie mare”, a spus fotbalistul de 29 de ani la reunirea echipei. 

În afara lui deja acontați de alb-albaștri sunt Floriano Vanzo și Marius Cioiu. Lista plecărilor este deschisă de Vâlceanu și Chunchukov, ultimul ajuns la Sepsi Sf. Gheorghe. Șefii grupării de lângă București vor să îi convingă să pe Gardoș, Adi Popa și Rusescu să continue încă un sezon în triocul celor de la Clinceni. Academica este la al treilea sezon în Liga 1.

CITEȘTE ȘI –>> CE E GRATIS E BUN PENTRU DINAMO! ”CÂINII” NEGOCIAZĂ CU TREI JUCĂTORI PUȘI PE LIBER

reunirerealitateaacademica clinceniandrei sin