„Nu cred că se pune problema de așa ceva”. Omul care refuză să își imagineze că Ondrasek este deja out de la FCSB

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 22:40,
Ondrasek, în tricoul vicecampioanei României
Ondrasek, în tricoul vicecampioanei României

Cehul a jucat o repriză în disputa de la Botoșani, meci care a reprezentat debutul său în tricoul roș-albastru. 

Prestația fostului fotbalist al celor de la Viktoria Plzen nu a fost însă pe placul lui Gigi Becali, iar mulți suspectează că atacantului i-a fost deja hotărât viitorul la vicecampioana României. Având exemplele din trecut, atunci când după criticile primite de noii veniți la echipă ei au fost marginalizați și ulterior îndepărtați, ei cred că jucătorul de 32 de ani nu va mai continua sub comanda lui Dinu Todoran. Cel care l-a propus la FCSB, Adrian Neaga, nu crede posibilă o astfel de variantă.

„Ce, ne luăm după o repriză? Oricum, e în urmă cu pregătirea fizică, a venit mai târziu. Per total, FCSB a arătat bine, și-a creat ocazii de gol. Nu comentez declarațiile lui Becali. Știe toată lumea că, dacă faci un meci mai slab, te critică, iar dacă faci un meci bun, Nea Gigi spune că ești cel mai bun. Nu poți să-ți faci o impresie despre un jucător după o singură repriză. El e conștient.

Crezi că un jucător, atunci când vine dintr-o țară străină, nu se interesează ce e acolo? Fiecare își asumă, dar nu cred că se pune problema de o plecare de la FCSB. Normal că vorbesc cu el, nu e normal? L-am băgat în gura leilor și acum să-l las așa? Dar el e destul de puternic psihic, e un băiat extraordinar și cred că va reuși la FCSB”, a fost comentariul fostului vârf al roș-albaștrilor pentru Gazetă. 

CITEȘTE ȘI –>> CAPĂT DE LINIE PENTRU ONDRASEK LA FCSB? GIGI BECALI ANUNȚĂ: „NU POATE FACE FAŢĂ LA NOI!”

realitateafcsbcriticigigi becaliondrasekadrian neaga