SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Nu îl oprește nimic să își ajute clubul! Gestul imens pe care îl face Dănciulescu pentru Dinamo

Articol de George Drafta - Publicat miercuri, 15 aprilie 2020, ora 22:32,
danciulescu fani
danciulescu fani

Team managerul din Ștefan cel Mare face orice să dea o mână de ajutor grupării roș-albe astfel încât aceasta să depășească perioada extrem de grea prin care trece. 

Chiar dacă în ultima vreme a intrat în conflict cu șefii câinilor și veniturile i-au fost scăzute drastic din cauza pandemiei de coronavirus, Ionel Dănciulescu își demonstrează atașamentul față de Dinamo printr-un gest care i-a emoționat până la lacrimi pe fani. Aceștia au publicat pe pagina Peluzei Cătălin Hîldan de pe o rețea de socializare mesajul prin care fostul fotbalist scoate la licitație multe dintre trofeele obținute ca jucător în tricoul alb-roșu. În mai puțin de o oră de când postarea a fost urcată pe contul respectiv, aceasta a adunat 1200 de aprecieri.

„Vă rugăm să acordați atenție acestor rânduri! Am avut discuție cu Ionel Dănciulescu. De câteva zile și-a întors pe dos toată casa pentru a aduna toate trofeele, toate medaliile, toate obiectele care au vreo legătură cu Dinamo. În alte ocazii i-am cerut noi să ne ajute cu ceva. Mereu a răspuns ”prezent!”. De data asta inițiativa a fost a lui. Ne-a scris: ”Băieți, am și eu câteva lucruri pe care să le scoateți la licitație, să se strângă bani, să salvăm Dinamo.

A început să ne trimită poze cu tot ce avea. Vă dau doar câteva exemple:
– cupă pe care a primit-o la meciul nr 500 în Liga 1 (Danciu este deținătorul recordului de jocuri în Liga 1 din toate timpurile. Nu cred că va fi depășit vreodată)
– Medalia de campion cu Dinamo din 2007
– Șampania care a însoțit acel titlu, cu poza cu jucătorii de atunci
– Trofee, plachete care au marcat performanțele lui sau ale lui Dinamo
– Tricoul de joc al lui Mascherano de la meciul Dinamo – FC Barcelona

CITEȘTE ȘI –>> Șumudică, mesaj subliminal pentru Gigi Becali? “Și Bayern a ajutat-o pe Borussia”

I-am spus ”Danciule, oprește-te, te rog! Mie mi se rupe inima să văd că renunți la toate astea. Îmi închipui ce este în inima ta.”
Mi-a răspuns ”Fugi de-aici!” asta e o vorbă de-a lui. ”Trebuie să salvăm Dinamo. Asta e mai important”. Apoi a continuat să-mi trimită alte poze, cu alte lucruri… ”Danciule, mi-au dat lacrimile. Astea sunt patrimoniul tău și al lui Dinamo. Nu trebuie să le înstrăinăm. TE ASIGUR CĂ VOM SALVA DINAMO! Într-o zi vom avea și STADION. Și toate astea trebuie să fi în muzeul de la noul stadion.

Cel mai mult m-a impresionat colecția lui de bilete de la meciurile în care a jucat. Toate puse în mape de plastic, în ordine. Sunt colecționari care ar da mulți bani pe așa ceva. Vedeam în el copilul care iubește fotbalul. Mi-a părut rău că l-am certat uneori. Că a plecat unde nu trebuie” este mesajul trimis de membrii galeriei dinamoviste.

CITEȘTE ȘI –>> Pancu iese la atac: “Dacă mă pui lângă el, nu e nici cât unghia mică!”

dinamodănciulescutrofee scoase la vânzaremesajpch