„Nu se va plictisi!” Dan Şucu, prima reacţie după venirea lui Viorel Moldovan la Rapid! Ce obiective i-a stabilit

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat miercuri, 12 iunie 2024, ora 13:11,
Dan Șucu
Dan Șucu

 

Dan Şucu a oferit prima reacţie, după venirea lui Viorel Moldovan la Rapid. Acţionarul majoritar al giuleştenilor s-a declarat bucuros de faptul că fostul internaţional va fi noul preşedinte al formaţiei de sub Grant.

„Domnul Moldovan întruchipează exact ceea ce apreciez eu în viaţă: un om competent, luptător, ambiţios, determinat, pasionat, dar şi integru din punct de vedere moral. Un om serios, care impune respect. Astea sunt lucrurile pe care le apreciez. E mai mult decât bine-venit ca preşedinte al Rapidului.

Departamentul tehnic şi sportiv este coordonat de Viorel Moldovan. El îşi va folosi experienţa pe care a căpătat-o pe platourile de televiziune, pentru că va coordona şi tot ce înseamnă partea de comunicare a clubului. Tot dânsul va coordona toată partea de reprezentare, atât în legătura cu tot ce înseamnă fanii noştri, cât şi cu Federaţia Română de Fotbal.

Mie îmi va rămâne din partea aceasta de reprezentare doar relaţia cu LPF, pentru că este patronatul echipelor de fotbal din prima ligă. Nu se va plictisi în mod cert. Îi urez multă baftă”, a declarat Dan Şucu, la conferinţa de presă de prezentare oficială a lui Viorel Moldovan la Rapid.

rapiddan sucuviorel moldovan