Nu toate victoriile sunt la fel de dulci! Laszlo Balint: „S-a accidentat și maseurul!”

Articol de Valentin Walter - Publicat joi, 04 februarie 2021, ora 20:28,
Laszlo-Balint-uta-arad-liga-2

UTA Arad s-a impus în deplasarea de la Clinceni, scor 3-0, meci contând în cadrul etapei cu numărul 21 din Liga 1!

Laszlo Balint, antrenorul „Bătrânei Doamne”, a declarat la sfârșitul partidei de la Clinceni că nu se gândea la o diferență așa de mare de scor. Tehnicianul arădenilor a mărturisit că deja se gândește la meciul cu Hermannstadt și cum să gestioneze jucătorii pe care i-a pierdut în partida de astăzi.

Laszlo-Balint-UTA-Arad

„Nu ştiu dacă mă gândeam la diferenţa asta de scor, dar am venit convinşi că putem să câştigăm. Am spus de multe ori că ştiu potenţialul nostru, ca grup şi individual. Rezultat de astăzi a venit în urma interpretării foarte corecte a lucrurilor, apoi a atitudinii şi a dorinţei. Consumul de energie a fost foarte mare pe o astfel de suprafaţă. Inclusiv maseurul nostru s-a accidentat azi. Dar asta este, avem câteva zile să ne recuperăm.

Citește și VIDEO | Cei de la LPF sunt categorici: “Astăzi nu există niciun motiv ca stadioanele să fie închise!”

Ne aşteaptă un meci foarte greu duminică, cu Hermannstadt. Rezultatul de azi şi mai ales scorul ne dă curaj. Vrem să legăm victoriile, avem nevoie de o constanţă în rezultate.

Ne-am îndepărtat de zona periculoasă a clasamentului, asta e foarte important. Rămâne să vedem ce vom reuşi în etapele următoare. E prima oară când câştigăm la o diferenţă confortabilă. Dar pe final de meci am fost destul de naivi, asta e nemulţumirea mea. Roger a fost schimbat în urma unei probleme medicale”, a spus Laszlo Balint, la finalul meciului de la Clinceni.

În urma victoriei cu Academica Clinceni, UTA Arad a urcat pe locul 8 în Liga 1, cu 27 de puncte adunate după 21 de partide disputate și este la un singur punct distanță de ultimul loc ce asigură prezența în play-off.

Citește și Simona Halep e pusă pe distracţie şi lucruri noi în Australia: ,,Am mâncat cangur! Îmi place ciocolata”

accidentariliga 1realitateauta aradlaszlo balintacademica clinceni