Șoc în lumea fotbalului – Messi va pleca de la PSG după doar câteva luni după ce a venit de la Barcelona. Decizia pe care Messi ar putea să o ia în această vară

Articol de George Drafta - Publicat joi, 06 ianuarie 2022, ora 19:22,
Sursă foto:  Profimedia
Sursă foto: Profimedia

Superstarul argentinian care a ajuns în urmă cu jumătate de an la PSG s-ar putea despărți de parizieni după doar un an de contract cu trupa din capitala Franței. 

Părerea a fost emisă de Lobo Carrasco, unul dintre componenții Barcelonei în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986,  atunci când Steaua a cucerit trofeul.

„Dacă va câștiga Liga Campionilor, atunci poate rămâne încă un an. Dacă nu, Messi poate pleca. Următoarele cinci luni vor fi decisive. Dacă nu va câștiga Champions League, cred că poate forța plecarea”, au fost cuvintele spaniolului în cadrul showului El Chiringuito. 

Messi are o primă parte a sezonului în care a punctat o singură dată în 11 jocuri, având însă cifre mult mai bune în Liga Campionilor, unde și-a trecut numele pe lista marcatorilor în cinci rânduri. El a semnat pe doi ani cu vicecampioana Franței, cu opțiune pentru încă un sezon.

CITEȘTE ȘI –>> COVID-19 face ravagii în fotbal. Ce antrenori sunt infectați cu noul coronavirus

Cu siguranță că și pentru Messi unul dintre obiectiv este cucerirea celui mai important trofeu continentul din fotbalul de club. Pe locul 2 în grupe, francezii antrenați de Pochettino au dat peste una dintre favorite în faza optimilor de finală ale competiției. După ce tragerea la sorți a fost refăcută în urma unei greșeli a UEFA, Real Madrid a ieșit în calea parizienilor pentru un loc între primele 8 echipe de pe continent. Prima manșă se dispută la Paris pe 15 februarie, iar returul este stabilit să aibă loc pe 9 martie 2022 pe Santiago Bernabeu. În ultimele două sezoane, PSG a fost foarte aproape de trofeu. În 2020 a disputat finală împotriva celor de la Bayern Munchen, iar în stagiunea precedentă a cedat în fața celor de la Manchester City, în semifinale.

CITEȘTE ȘI–>> VIDEO | Un celebru portar a așteptat executarea penalty-ului, în genunchi. De ce a luat această decizie fără precedent

 

realitatea.netPSGrealitateamessilobo carrascoviitor