SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

O legendă a Craiovei, suport total pentru Adi Mutu: „Trebuie lăsat să își continue treaba!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 12:11,
Adrian Mutu
Adrian Mutu

„Briliantul” a preluat FC U Craiova în această vară, odată cu revenirea echipei în Liga 1 după 10 ani de absență!

Fostul mare atacant al „Craiovei Maxima”, Rodion Cămătaru, a vorbit înaintea duelului din această seară, dintre FC U și FCSB. Cămătaru consideră că oltenii pot obține un rezultatul pozitiv, chiar dacă adversarii traversează un moment bun și este de părere că suporterii „leilor” vor juca un rol deosebit de important pe „Ion Oblemenco”.

Totodată, fosta glorie a Craiovei a vorbit și despre situația lui Adrian Mutu, despre care s-a tot zvonit în ultimele zile că ar putea părăsi echipa lui Adrian Mititelu, în cazul unui nou rezultat negativ.

„Steaua sau FCSB cum i se spune acum nu e nici Bayern Munchen nici Real Madrid, dar e clar că pleacă ca favorită în acest meci. Însă, în Bănie totul este posibil atunci când pe arena noastră vin echipele din București. Peluza Sud este foarte puternică și îți dă forță încă de când te afli în vestiar.

Citește și VIDEO | MESAJUL LUI ADRIAN MUTU CĂTRE LIDERII GALERIEI DE LA FC U CRAIOVA 1948: ”AM PUTEREA SĂ DECID ANUMITE LUCRURI”

Nimic nu este imposibil în fotbal atunci când joci pe stadionul «Ion Oblemenco». Ați văzut meciu FC Bruges-PSG? Câți din voi vă puneați doar problema scorului și vă gândeați că Messi, Neymar și Mbappe o să îi spulbere pe cei de la PSG? Uite că nu a fost așa, iar Brugges le-a făcut față celor de la PSG.

Craiova trebuie să creadă în șansa ei, iar jucătorii trebuie să fie conștienți că îi au în spate pe suporterii lor. Mă deranjează că tot aud că se punea problema demiterii lui Mutu. Dar ce vreți să facă acest băiat?! Joacă el pe teren?! E magician și dă din baghetă?!

El trebuie lăsat cel puțin un an să îți facă treaba, iar eu sunt convins că Adrian Mititelu nu îl va schimba. Au trecut anii și peste Adrian, iar el nu mai este cel de acum 10 ani. Acum te afli la Liga 1 și nu te poți juca cu propriul tău proiect. Îmi place că Adi Mutu nu prea vorbește mult prin presă, îl vedem doar pe la conferințe și muncește mult la antrenamente cu elevii săi. El trebuie lăsat să își continue treaba și după meciul cu FCSB.”, a spus Cămătaru, potrivit Pro Sport.

Citește și FC U CRAIOVA, GATA DE MARELE DUEL CU FCSB: „ÎN FOTBAL NU EXISTĂ ECHIPĂ DE NEÎNVINS!”

liga 1realitateaadrian muturodion cămătarudeclaratiifc u craiova