O legendă stelistă propune un scenariu incredibil: „Dacă s-ar uni FCSB și CSA Steaua ar cuceri România!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020, ora 11:25,
gigibecalitalpan-1024×576

CSA Steaua se află într-un conflict neîncetat cu FCSB, iar juristul Florin Talpan a cerut în repetate rânduri desființarea echipei lui Gigi Becali!

Războiul de la distanță dintre FCSB și CSA Steaua pare că nu ar avea șanse să se termine vreodată, iar ultimul motiv de neînțelegere dintre cele două echipe îl reprezintă noua arenă din Ghencea. Clubul Armatei nu este dispus sub nicio formă să îl pună la dispoziției formației din prima ligă, în ciuda faptului că este realizat din bani publici.

Unul dintre fostele glorii ale echipei Steaua București, Miodrag Belodedici, a vorbit despre conflictul dintre FCSB și CSA Steaua și a mărturisit că este de partea „militarilor”, dar nu înțelege însă cum de s-a ajuns la situația ca acest club să fie împărțit în două echipe diferite.

„N-aș vrea să vorbesc prea mult… Eu le doresc foarte mult succes, să promoveze în Liga a doua și să ajungă în prima ligă. Și eu susțin această echipă! Dar nu știu! Nu înțeleg ce s-a întâmplat la CSA Steaua, la FCSB! Nu înțeleg cum s-a pierdut echipa Steaua, cum a dispărut, de ce a dispărut, cine e de vină… Nu înțeleg, nu pot să înțeleg!

Mi se pare extrem, extrem de interesant cum a dispărut Steaua București! Cum a putut să dispară cu atâția bani, atâția bani în cont, cu atâția jucători vânduți în străinătate, cu meciuri jucate în grupele Ligii Campionilor, în Cupa UEFA, la națională. Cum au putut să dispară banii ăia din club, ca să nu poată continua, la fel ca și Steaua Roșie Belgrad!

Ce trebuia să vină nu știu cine să preia clubul, că nu mai aveau bani… Păi unde sunt banii ăia din club? Unde sunt? Trebuia să caute… nu vreau să dau nume, pe unii, pe alții, să preia clubul că nu mai aveau bani! Nu știu, nu puteau ei să ducă clubul așa?”, a declarat Belodedici pentru Fanatik.

Citește și EXCLUSIV | Pe Roma o așteaptă infernul în Gruia: “Vor face meciul vieții lor!”

Ulterior, fostul fundaș a lansat și o variantă șoc pentru suporterii ambelor echipe. Belodedici ar vrea ca cele două formații să se unească și să colaboreze, deoarece ar fi în interesul amândurora. Belo este de părere că dacă s-ar întâmpla acest lucru, Steaua ar cuceri România prin rezultatele sale.

Eu mă tot gândesc și mie mi-ar plăcea să se împace cele două cluburi, FCSB să fie în prima ligă și CSA în a doua divizie și să joace și să crească și să fie colaborare bună și să crească mulți copii… Ar fi extraordinar! Dacă s-ar uni, ar cuceri România! În Ghencea e o bază sportivă extraordinară cu tot e nevoie și ce vor! Tot ce e necesar pentru sportul de performanță și pentru creșterea fotbaliștilor!”, a mai mărturisit singurul fotbalist român care a reușit să cucerească de două ori Cupa Campionilor Europeni.

Citește și Revenirea lui Ogăraru la CSA Steaua, anunțată de comandantul clubului: “El va avea ultimul cuvânt!”

realitateadeclaratiibelodedicifcsbcsa steaua

Reacții după victoria Italiei la debutul EURO 2020: „Germania o poate învinge într-un meci direct”

SS Lazio v Cagliari Calcio, Serie A, Football, Stadio Olimpico, Rome, Italy – 07 Feb 2021

Răzvan Marin, dorit cu insistență de Olympique Lyon! Francezii au făcut prima ofertă pentru român