O mare campioană, dată cu capul de mai multe ori de podea: „Am fost victima unui atac”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 15 decembrie 2021, ora 10:30,
SPITAL. Foto: Profimedia
SPITAL. Foto: Profimedia

Antrenorul şi fostul membru al echipei franceze de judo, Alain Schmitt, a fost arestat la Seine-Saint-Denis.

Acesta a fost acuzat de violenţă domestică asupra medaliatei cu aur olimpic pe echipe, de la Tokyo, Margaux Pinot, susţin surse din poliţie şi procuratura din Bobigny, potrivit Telekom Sport.

Tânăra de 27 de ani a primit numeroase lovituri în faţă de la partenerul de viaţă şi antrenorul ei, aflat în stare de ebrietate. Aceasta a fost transportată la spitalul Avicenne din Bobigny pentru tratament, unde i s-au prescris mai mult de opt zile de internare.

Medaliat cu bronz la Mondialele 2013 (81 kg), Alain Schmitt a devenit antrenor la finalul carierei sale de judoka. În cadrul clubului Etoile Sportive du Blanc-Mesnil, le-a însoţit în special pe campioanele Margaux Pinot şi Madeleine Malonga.

Pentru moment, Schmitt a fost eliberat în 24 de ore.

Campioana din Franţa, Margaux Pinot, a oferit o primă reacţie după coşmarul trăit: „În seara de sâmbătă spre duminică, am fost victima unui atac în propria casă din partea partenerului şi antrenorului meu. Am fost insultată, lovită şi dată cu capul de podea de mai multe ori. Şi în final strangulată„, a anunţat judoka pe Twitter.

Citește și EXCLUSIV | AMINTIRE GENIALĂ A LUI RICĂ RĂDUCANU: „ȘPRIȚUL ERA REPRIZA A TREIA”

arestatAlain Schmittjudorealitateacampioana