O nouă aroganță marca Zlatan Ibrahimovic: „Nimeni nu se joacă cu mine!”

Articol de Valentin Walter - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020, ora 15:05,
zlatan

Atacantul celor de la AC Milan, Zlatan Ibrahimovic (39 ani), nu este de acord cu faptul că este folosit în jocul FIFA!

UPDATE 14:00 EA SPORTS FIFA a transmis un comunicat prin care a ținut să precizeze situația exactă a informațiilor apărute cu privire la faptul că Zlatan Ibrahimovic nu și-ar fi dat acordul pentru a putea fi folosit în jocul video FIFA 21.

„Suntem la curent cu discuțiile despre acordarea licențelor pentru jucători în EA SPORTS FIFA. Situația care se desfășoară în prezent pe rețelele de socializare este o încercare de a atrage FIFA 21 într-o dispută între mai multe terțe părți și nu privește EA SPORTS.

Pentru a clarifica, noi avem drepturi contractuale de a folosi imaginea tuturor jucătorilor care se află în prezent în jocul nostru. Achiziționăm aceste licențe direct de la ligi, cluburi și jucători. În plus, lucrăm cu FIFPro pentru a ne asigura că putem include cât mai mulți jucători cu scopul de a crea cel mai autentic joc posibil. În aceste cazuri, drepturile noastre de a folosi imaginea jucătorilor sunt acordate prin acordul nostru de club cu AC Milan.„, s-a arătat în comunicatul celor de la EA SPORTS FIFA.

Suedezul Zlatan Ibrahimovic este revoltat că nu i s-a cerut permisiunea, conform căreia cei de la FIFA EA SPORTS să îi poată folosi numele în vederea jocului FIFA 21.

”Cine i-a dat companiei FIFA EA Sport permisiune să folosească numele și fața mea? Din câte știu eu, nu sunt membru al Fifpro și, chiar dacă sunt, am fost pus acolo fără a știi acest lucru prin vreo manevră ciudată. Și cu siguranță nu le-am permis niciodată celor de la FIFA sau Fifpro să facă bani folosindu-se de mine” a scris Zlatan pe Twitter.

Zlatan Ibrahimovic are 10 goluri marcate pentru AC Milan în 6 meciuri și este unul dintre jucătorii de bază ai „rossonerilor”, în ciuda faptului că a ajuns la vârsta de 39 de ani. Milanezii sunt pe primul loc în Serie A, cu 20 de puncte acumulate în cele 8 partide disputate în actualul sezon.

Citește și BREAKING NEWS | Prima reacție a Comitetului Olimpic și Sportiv Român cu privire la scandalul dintre sportiva Ioana Gheorghe și antrenorul Paul Neagu!

 

 

 

zlatan ibrahimovicrealitateafifaac milancampionate externe
craiova-9

Doi dintr-un foc pentru CSU Craiova. Cu ce jucători s-a întărit echipa olteană

stipe vucur

Imagini incredibile cu Stipe Vucur înainte să ajungă la FSCB! Un cunoscut fotbalist român, implicat și el