O nouă lovitură pentru Dinamo! Banca închide conturile societății lui Pablo Cortacero

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat sâmbătă, 23 ianuarie 2021, ora 14:13,
cortacero dinamo
cortacero dinamo

O nouă lovitură pentru acționarul majoritar al lui Dinamo, Pablo Cortacero. Clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare a primit o somație din partea băncii la care au fost deschise mai multe conturi, cu privire la închiderea acestora în termen de 30 de zile.

Este vorba despre First Bank. Instituția a trimis, pe adresa clubului, o notificare cu privire la închiderea conturilor pe care le deține gruparea din „Ștefan cel Mare”, prin societatea Lotus, ce aparține lui Pablo Cortacero.

Astfel, conturile ar putea fi închise în 30 de zile, potrivit ProSport.

Se pare că instituția vrea să evite un eventual litigiu cu privire la dreptul de semnătură al celor care au scos bani din bancă. Suporterii acționari l-au acuzat pe Dorin Șerdean că nu are drept de semnătură, la începutul acestei luni.

Prin prezenta vă înștiințăm despre faptul că First Bank S.A., în conformitate cu prevederile Condițiilor Generale de Afaceri ale Băncii, a decis încetarea relației contractuale cu dvs. și, în consecință, închiderea tuturor conturilor, cardurilor și încetarea furnizării tuturor serviciilor bancare de care beneficiați în prezent de la bancă, în termen de 30 de zile de la data prezentei notificări”, se arată în documentul trimis de către bancă pe adresa clubului Dinamo.

 

 

 

sursa foro: prosport.ro

Citește și FOTO-VIDEO | Invincibili în amicale! Petrolul, victorie în meciul cu Odorheiul Secuiesc

falimentrealitateadinamocortacerobancafotbalconturi