O nouă ofertă pentru Radu Drăgușin! Intenția clară a fundașului român

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 12 iunie 2021, ora 17:22,
dragusin
dragusin

Radu Drăguşin şi-a prelungit contractul cu italienii de la Juventus Torino, până în iunie 2025, dar ofertele continuă pentru tânărul fundaș român.

 

Jucătorul a fost promovat în sezonul trecut de Andrea Pirlo și a bifat patru prezențe pentru echipa mare a fostei campioane a Italiei. După ce a presa din Anglia a scris luna trecută de interesul celor de la Crystal Palace, acum, conform celor de la Gazzetta dello Sport, clubul londonez a revenit cu o ofertă concretă pentru internaționalul de tineret al României.

Însă, răspunsul lui Drăgușin a fost unu clar. Intenția acestuia este de a continua alături de Juventus, acolo unde vrea să demonstreze că merită mai multe șanse pentru a fi titular. Torinezii tocmai l-au scos la vânzare pe Merih Demiral, astfel că locul acestuia în echipă ar urma să fie ocupat de fundașul de 19 ani.

 

Titularii tradiționali în centrul defensivei Georgio Chiellini, Leonardo Bonucci și Matthijs de Ligt, dintre care primii doi sunt pe final de carieră, la 36, respectiv 34 de ani.

”Abia așteptam să semnez noul contract cu echipa care a încrezut întotdeauna în mine. În primul rând, vreau să mulțumesc familiei mele, care mi-a fost mereu aproape, și tuturor celor care m-au ajutat să cresc zilnic. Acum este timpul să demonstrez și să materializez încrederea pe care clubul a avut-o în mine”, a fost mesajul lui Radu Drăgușin, pe Instagram.

 

CITEȘTE ȘI –>> RADU DRĂGUŞIN, DORIT ÎN PREMIER LEAGUE! ANUNŢUL FĂCUT ÎN ANGLIA

fundas romancrystal palacedrăgușinjuventusrealitatea